2012-05-17 09:57:03
Φωτογραφία για AEK: Τα δίνει όλα για το Champions League
Αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό και μαζί το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League είναι οι παίκτες της ΑΕΚ Μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ η Ένωση έβγαλε από το κόλπο τους Θεσσαλονικείς και καλείται να κερδίσει και το «τριφύλλι» ώστε να είναι εκείνη που θα διεκδικήσει την είσοδό της στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, μέσω προκριματικών, εφόσον βέβαια δεν υπάρξει τιμωρία από την UEFA.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν την ψυχολογία με το μέρος τους, όμως απέναντι στον Παναθηναϊκό θέλουν μόνο τη νίκη, γιατί σε διαφορετική περίπτωση η πρωτιά των play off θα καταλήξει σε «πράσινα χέρια». Ο Νίκος Κωστένογλου θα περιμένει την προπόνηση της Πέμπτης ώστε να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του και στη συνέχεια θα αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για τον «τελικό» της Κυριακής στο ΟΑΚΑ, όπου η ΑΕΚ θα είναι φιλοξενούμενη.

Πάντως η Ένωση φέτος έχει πάρει τον… «αέρα» του Παναθηναϊκού, αφού στις δύο τελευταίες τους αναμετρήσεις έχει επικρατήσει και τις δύο και μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-0).

sportaction.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ