2016-09-14 04:52:21
Φωτογραφία για Η φωτογραφία της εγκύου που έγινε viral
Χωρίς να αντιληφθεί ότι κάποιος τη φωτογραφίζει, η Μέγκαν Μέιερ, γιατρός στην Οκλαχόμα, συνέχιζε να εξετάζει έναν αθλητή που είχε έναν τραυματισμό κατά τη διάρκεια του αγώνα. Τίποτα το ιδιαίτερο μέχρι εδώ. Το σημαντικό όμως σε αυτήν τη φωτογραφία είναι το ότι η Μέγκαν είναι έγκυος, ενώ συγχρόνως κουβαλά την τρίχρονη κόρη της στην πλάτη, συνεχίζοντας να δουλεύει. Η εν λόγω φωτογραφία της λοιπόν, στα social media, τη στιγμή που δουλεύει, ήταν αρκετή για να ανακηρυχθεί σε... σούπερ μαμά.

Η Μέγκαν Μέιερ, γιατρός στην Οκλαχόμα, πήγε σε αγώνα σχολικού αμερικανικού ποδοσφαίρου κουβαλώντας την τρίχρονη κόρη της, ενώ η ίδια διανύει την 35η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της. Οπως εξήγησε, αναγκάστηκε να το κάνει γιατί έπρεπε να πάει στο παιχνίδι, ενώ ο σύζυγός της έλειπε από την πόλη για δουλειά.

Λίγο αργότερα, η Μέιερ δημοσίευσε μία φωτογραφία στο Facebook, στην οποία ελέγχει κάποιον μαθητή για τραυματισμό και η εικόνα έγινε γρήγορα viral. Οι αντιδράσεις και τα σχόλια στήριξης την εξέπληξαν.

«Πραγματικά πιστεύω ότι μπορείς να τα έχεις όλα και να βρεις μία ισορροπία ανάμεσα στην καριέρα και την προσωπική ζωή. Αλλά χρειάζεται σκληρή δουλειά και αυτοσχεδιασμοί κάποιες φορές», σχολίασε η Μέιερ.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ