2016-09-21 07:55:09
Φωτογραφία για 23 εβδομάδων: Υπέρηχος β’ επιπέδου
Πίστευα πως μετά από δύο εγκυμοσύνες και τόσους υπερηχους, η τρίτη φορά δεν θα ήταν ποτέ τόσο μαγική ή εντυπωσιακή. Και όμως Κάθε φορά η καρδιά νιώθει την ίδια ζεστασιά… Μια ζεστασιά που έρχεται και καλύπτει την αγωνία του «Κάνε, Θεε μου να είναι καλά! Κάνε να χτυπά ακόμα η καρδιά!»

Και κάπως έτσι ήρθε η χθεσινή μέρα… Υπέρηχος β’ επιπέδου! Ο πιο αγαπημένος όλων -όταν βέβαια τα αποτελέσματα είναι καλά. Και σε εμάς ήταν! Για άλλη μια φορά ευλογήθηκα με μια πανέμορφη εγκυμοσύνη και ένα υγιές μωράκι!

Και τότε η γιατρός τον «έπιασε» σε μια φάση που επιτέλους έβγαλε το χεράκι από το πρόσωπό του… και η τεχνολογία έκανε το θαύμα της. Και είδα τον γλυκό μου γιο σε τρισδιάστατη έκδοση:

Η καρδιά μου έλιωσε σαν ζεστή σοκολάτα… Τι όμορφο μωρό! Ποτέ δεν ξεφεύγεις από την κουκουβαγίαση της απόλυτης αγάπης τελικά… Ποτέ!

Από χθες το απόγευμα τον κοιτώ και τον ξανακοιτώ… Τον ονειρεύομαι! Του αφιερώνω τραγούδια! Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν! Η Αθηνά άρχισε τα «Τι γλυκούλι είσαι εσυυυυυυύ!» και ο Αρχέλαος ενθουσιάστηκε με το πρώτο ρουχάκι που πήρα για το μωρό μας.

Και κάπως έτσι περάσαμε ακόμα ένα μεγάλο σημείο της εγκυμοσύνης. Επόμενος σταθμός: καμπύλη σακχάρου σε λίγες μέρες!

Κιλά σε καλή φάση: +4 η μαμά, 550 γραμμάρια το μωρό!
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ