2016-09-29 15:40:10
Φωτογραφία για Η Πίπα τώρα δικαιώνεται: Δικαστικό «μπλόκο» για τις 3.000 φωτογραφίες που της έκλεψαν!
Ασφαλιστικά μέτρα, βάσει των οποίων απαγορεύεται η δημοσίευση των 3.000 φωτογραφιών που έκλεψε χάκερ από την Πίπα Μίντλεον, εξέδωσε βρετανικό δικαστήριο, δικαιώνοντας την αδερφή της δούκισσας του Κέιμπριτζ.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ένας 35χρονος, ο οποίος συνελήφθη, φέρεται να χάκαρε τον λογαριασμό της Πίπα στο iCloud.

Αν και δεν έχει γίνει γνωστό το περιεχόμενο των φωτογραφιών, βρετανικές εφημερίδες εικάζουν ότι μεταξύ αυτών βρίσκονται γυμνά ενσταντανέ του αρραβωνιαστικού της, Τζέιμς Μάθιους, καθώς και προσωπικές στιγμές της αδερφής της, Κέιτ, με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα παιδιά τους.

«Τα στοιχεία δείχνουν ότι διαπράχθηκε μια θρασεία και ανέντιμη ενέργεια που προκάλεσε στην προσφεύγουσα μεγάλη αναστάτωση», δήλωσε ο δικηγόρος της Πίπα, Άνταμ Ουολάνσκι, προσθέτοντας ότι διαθέτει αποδείξεις ότι επρόκειτο για επίθεση χάκερ.

Κατά τον δικηγόρο, τόσο η 33χρονη πελάτισσά του, όσο και ο 40χρονος αρραβωνιαστικός της, φοβούνται ότι οι φωτογραφίες ενδέχεται να διαρρεύσουν στον Τύπο ή σε ιστοσελίδες και για το λόγο αυτό το δικαστήριο απαγόρευσε ρητά τη δημοσίευσή τους.

Στο μεταξύ, ο 35χρονος που συνελήφθη, ο Νέιθαν Ουάιατ, σχεδιαστής ιστοσελίδων από την κεντρική Αγγλία, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, καθώς δεν υπάρχουν στοιχεία σε βάρος του ότι συνδέεται με την υπόθεση.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ