2016-10-04 23:00:26
Φωτογραφία για Δεν βγήκαν οι αλλαγές στον Ίβιτς
Ο Βλάνταν Ίβιτς αποφάσισε για πρώτη φορά φέτος, στο εκτός έδρας παιγνίδι με τη Βέροια, να προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον, καθώς η κούραση των παικτών του είχε κάνει την εμφάνισή της για τα καλά. Εκ του αποτελέσματος πάντως, η κίνηση αυτή ήταν αποτυχημένη. Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε ίσως το χειρότερο πρόσωπό του μέχρι τώρα, στο ματς με τη Βέροια. Εκτός αυτού, ήταν και η πρώτη φορά που ο Βλάνταν Ίβιτς αποφάσισε να προχωρήσει σε ροτέισον, ώστε να ξεκουράσει τους ήδη αρκετά κουρασμένου παίκτες του, οι οποίοι παίζουν από την αρχή της σεζόν χωρίς παύση. Εξάλλου, ο 39χρονος τεχνικός του Δικεφάλου, έχει αποδείξει ότι δεν είναι άνθρωπος του ροτέισον.

Στα πρώτα τρία επίσημα ματς της σεζόν (δύο με τον Άγιαξ και ένα με την Ντιναμό εκτός έδρας), ο Ίβιτς χρησιμοποίησε την ίδια ακριβώς ενδεκάδα, δίχως καμία παραλλαγή. Μονάχα στον επαναληπτικό της Τούμπας με την Ντιναμό, έγιναν δύο αλλαγές
. Ακόμα και όταν ο ΠΑΟΚ έδινε τρία παιγνίδια σε μία εβδομάδα, ο Βλάνταν Ίβιτς επέλεξε να κάνει ελάχιστες, μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, αλλαγές από αναμέτρηση σε αναμέτρηση. Οι παίκτες έφτασαν αναμενόμενα στα όριά τους και ο Σέρβος τεχνικός κατάλαβε ότι πρέπει να προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον, ώστε να δώσει ανάσες. Άλλαξε σχεδόν τη μισή αρχική ενδεκάδα, ωστόσο η εικόνα της ομάδας του και το τελικό αποτέλεσμα, δεν δικαίωσαν σε καμία περίπτωση την επιλογή του αυτή. Χαρακτηριστικό της κάκιστης εμφάνισης, το γεγονός πως τα τελικά στατιστικά του ΠΑΟΚ, ήταν τα χειρότερα από τα εννιά ματς που είχαν προηγηθεί. Ομάδα χωρίς συνοχή και με μεγάλη δυσκολία των παικτών να βρεθούν μεταξύ τους εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Πηγή: sportotal.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ