2016-11-07 06:33:17
Φωτογραφία για Δύσκολες ώρες: Ο 3χρονος γιος του τραγουδιστή διαγνώστηκε με καρκίνο
Με μια του ανακοίνωση ο τραγουδιστής Michael Buble, που έγινε γνωστός με τη διασκευή του τραγουδιού «Felling Good» κατάφερε να μας σοκάρει, αφού ο ίδιος και η γυναίκα του θέλησαν να μας ενημερώσουν πως το πρώτο τους παιδί, που είναι 3 ετών, διαγνώστηκε με καρκίνο!

«Είμαστε συντετριμμένοι από την πρόσφατη διάγνωση που έδειξε πως ο μεγαλύτερος γιος μας έχει καρκίνο. Ήδη ξεκίνησε η θεραπεία του», έγραψε ο τραγουδιστής στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και μας ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του 3χρονου Νόα με μια οικογενειακή φωτογραφία. Οι ευχές για γρήγορη ανάρρωση ήρθαν η μία μετά την άλλη και όλοι οι θαυμαστές του στηρίζουν την οικογένεια του.

O Michael ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες του εμφανίσεις, ενημέρωσε τη δισκογραφική του εταιρεία ότι δεν θα ηχογραφήσει άμεσα κάποιο νέο single και ότι σταματάει κάθε επαγγελματική δραστηριότητα, προκειμένου να είναι κοντά στην οικογένειά του. Ευχόμαστε σύντομα ο Νόα να ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας του και ο Michael να μπορεί να τραγουδήσει ξανά το «Feeling good» και να το εννοεί Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ