2017-01-17 20:53:09
Φωτογραφία για Ο «Ελ Τσάπο» καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από φρουρό στη φυλακή
Ο μεγαλοβαρόνος ναρκωτικών, Χοακίν Γκουζμάν, πιο γνωστός με το παρατσούκλι «Ελ Τσάπο», βρίσκεται στη φυλακή υψίστης ασφαλείας του Μεξικό, Χουάρεζ. Μέσω της δικηγόρου του, κατήγγειλε πως υφίσταται κακομεταχείριση σε καθημερινή βάση.

Η συνήγορός του Σίλβια Ντελγκάδο ανακοίνωσε πως ο Ελ Τσάπο βιώνει σεξουαλική παρενόχληση από τον φρουρό που κάνει τον καθημερινό έλεγχο στο κελί του. Συγκεκριμένα, αναφέρει πως ο μεγαλοβαρόνος νιώθει εξαιρετικά άβολα κατά τη διάρκεια των ελέγχων, καθώς ο φρουρός τον «πιέζει και τον χαϊδεύει στα απόκρυφα σημεία του».

Επιπλέον, η Ντελγκάδο καταγγέλλει πως ο πελάτης της δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια καθώς οι φύλακες, επίτηδες, τον ξυπνούν κάθε τέσσερις ώρες, χτυπώντας τα κάγκελα του κελιού του και ρωτώντας τον «πώς αισθάνεται».

Ο πρώην αρχηγός του καρτέλ της Σιναλόα στο Μεξικό κάνει τη δεύτερη θητεία του στις φυλακές της χώρας καθώς τον Ιούλιο του 2016 είχε δραπετεύσει αφού είχε σκάψει ένα τούνελ μήκους 1,5 χιλιομέτρου από το κελί του μέχρι τα περίχωρα της φυλακής. Οι αρχές του Μεξικό των συνέλαβαν ξανά τον Ιανουάριο.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ