2017-01-20 03:08:14
Φωτογραφία για Λεβέντης: Θυγατρική του Μητσοτάκη το ΠΑΣΟΚ - Δεδομένη η μετεκλογική συνεργασία ΠΑΣΟΚ – ΝΔ
Επιζήμια η επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Την θέση ότι θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η μετεκλογική συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ διατύπωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, ο οποίος χαρακτήρισε θυγατρική του Μητσοτάκη το ΠΑΣΟΚ.

Σε δηλώσεις του στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Λεβέντης κατηγόρησε τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ «για τα θαλασσοδάνεια που έδωσαν» ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα «εκατομμύρια που χρωστάνε σήμερα τα δύο μεγάλα κόμματα»

«Θέλει να κυβερνήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και χρωστάει ο ίδιος 300.000 ευρώ;» διερωτήθηκε ο κ.Λεβέντης, ο οποίος δήλωσε σίγουρος για το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ.

«Η Φώφη Γεννηματά πριν λίγους μήνες ψήφισε την ενισχυμένη αναλογική, να πάρει 50 έδρες ο Μητσοτάκης, το πρώτο κόμμα.

Για να ψηφίσει ενισχυμένη αναλογική σημαίνει ότι έχει συμφωνία με τον κ. Μητσοτάκη να συμπράξουν τη νύχτα των εκλογών.


 Ό,τι είναι οι ΑΝΕΛ για τον κ. Τσίπρα είναι το ΠΑΣΟΚ για τον κ. Μητσοτάκη» υποστήριξε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, αναφέροντας πως η επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου στη Δημοκρατική Συμπαράταξη θα αποδειχθεί επιζήμια.

«Η κα. Γεννηματά έκανε συμφωνία μαζί του γιατί απειλείται από τον Κώστα Σημίτη, μέσω της Διαμαντοπούλου και των άλλων» είπε ο κ.Λεβέντης, τονίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ θα χάσει από αυτή την κίνηση, διότι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι «ανθρωποδιώκτης».

Πάντως ο κ.Λεβέντης τα έβαλε και με τον πρωθυπουργό, υπογραμμίζοντας πως διαφωνεί με τις κινήσεις του ενώ σε ότι αφορά τη δεύτερη αξιολόγηση, είπε ότι είναι «κίνδυνος ακόμα και για εκλογές».

«Το θέμα είναι οικονομικό, αλλά ο πρωθυπουργός θέλει να το κάνει πολιτικό για να κοροϊδέψει πάλι τους ξένους» είπε ο κ.Λεβέντης.

Αναφερόμενος στην υπόθεση του ΔΟΛ ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων διερωτήθηκε γιατί υπάρχει τόσο ενδιαφέρον για το ΔΟΛ, χαρακτήρισε αχυράνθρωπο τον Β. Μουλόπουλο και εκτίμησε πως δεν θα υπάρξει κανείς να αναλάβει τα χρέη του Στ. Ψυχάρη.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ