2012-05-20 19:47:32
Φωτογραφία για ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Προβληματισμός στη Συγγρού για την προσχώρηση Βελόπουλου
Εν μέσω έντονης φημολογίας (μέσα από τη ΝΔ) για "χαρτζιλίκια" που πήραν οι Πλεύρης, Κιλτίδης και Βελόπουλος από την Νέα Δημοκρατία, προκειμένου να προσχωρήσουν στις επάλξεις της, τώρα, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του planet-greece, το επιτελείο του Αντώνη Σαμαρά το φυσάει και δεν κρυώνει με την πιθανή προσχώρηση του Κυριάκου Βελόπουλου στο κόμμα Ήδη πολλά είναι τα στελέχη τα οποία εισηγούνται προς την ηγεσία του κόμματος ότι η Νέα Δημοκρατία φορτώνεται όλα τα βαρίδια του ΛΑΟΣ, ο οποίος φαίνεται ότι προχωράει σε μεγάλο ξεκαθάρισμα και ριζικές ανανεώσεις!

Δύο είναι τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Κυριάκος Βελόπουλος, που οσονούπω θα αποτελούν προβλήματα του κόμματος:

- Η δίωξη που εκκρεμμεί για το Πόθεν Έσχες

- Η πολύ στενή φιλία που είχε (για πολλούς στα όρια της... νομιμότητας) με έναν εκ των βασικών κατηγορούμενων για την τεράστια υπόθεση τοκογλυφίας, Μάρκο Καραμπέρη!


Και υπάρχει και ακόμη ένα... ψεγάδι, στην κατά τα άλλα.... μεγάλη μεταγραφή της Νέας Δημοκρατίας. Κι αυτό δεν είναι άλλο από την "εμπιστοσύνη", με την οποία ο Κυριάκος Βελόπουλος φαίνεται πώς δεν έχει και πολύ καλές σχέσεις. Γιατί όταν οι πολιτικοί του αντίπαλοι είχαν να λένε για την διατήρηση της εκδοτικής του επιχείρησης, όντως βουλευτής τότε, και που με τις "πλάτες" του ίδιου του Προέδρου, παίζοντας κορώνα γράμματα ακόμη και την πολιτική του καριέρα, τον στήριξε, κι ας υπήρχαν παρόμοια παραδείγματα για το ασυμβίβαστο, όπως με τον Ανδρέα Ανδριανόπουλο, που για κάτι πολύ λιγότερο (μια μελέτη που έκανε σαν σύμβουλος) το 2007, έχασε την βουλευτική του έδρα.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ