2012-05-21 09:38:43
Φωτογραφία για ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
Με αμείωτη ένταση, συνεχίζονται οι διεργασίες και οι ζυμώσεις σε όλα τα πολιτικά κόμματα, ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου.

Το κάλεσμα του Αντώνη Σαμαρά για τη δημιουργία ευρωπαϊκού μετώπου της Κεντροδεξιάς, προκάλεσε εμφύλιο στο ΛΑΟΣ, καθώς στελέχη του αποχώρησαν από το κόμμα.

Ο Θανάσης Πλεύρης ξεκαθάρισε ότι δεν έχει μιλήσει με τον Αντώνη Σαμαρά, ωστόσο τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της συνεργασίας των κομμάτων της Κεντροδεξιάς, ενώ ο Κώστας Κιλτίδης παραδέχθηκε ότι συζητά με τη ΝΔ.

Την ίδια στιγμή έκλεισε η συμφωνία για την επιστροφή της Ντόρας Μπακογιάννη στη Νέα Δημοκρατία.

«Φλερτ» υπάρχουν όμως και στην Κεντροαριστερά. Η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας, Λούκα Κατσέλη, ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται το κόμμα της να κατέβει αυτόνομα στις εκλογές και έκανε άνοιγμα προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αντιθέτως, το ΠΑΣΟΚ ανοίγει μέτωπο με τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς θεωρεί ότι με τις προτάσεις του, οδηγεί τη χώρα εκτός ευρωζώνης, αλλά και με τον Αντώνη Σαμαρά.

Η Αλέκα Παπαρήγα , κατηγορεί τα υπόλοιπα κόμματα για "λευκές σελίδες" στα προγράμματά τους, ενώ ο Φώτης Κουβέλης σημειώνει, ότι οι συνεργασίες ενόψει των εκλογών δεν είναι αυτοσκοπός.

Επίσης, η Δημιουργία Ξανά του Θάνου Τζήμερου και η Δράση-ΦΣ του Στέφανου Μάνου ανακοινώνουν την Τρίτη σε συνέντευξη Τύπου την κοινή τους κάθοδο στις ερχόμενες εκλογές.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ