2017-07-03 11:14:31
Φωτογραφία για Ενθαρρυντικά σημάδια για την υγεία του Πατρινού Πρώην Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Παναγιώτη Μπονάτσου
Ευχάριστα σε πρώτη φάση μπορούν να χαρακτηριστούν τα νέα από τους θεράποντες... ιατρους για την κατάσταση της υγείας του Πατρινού πρώην Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Παναγιώτη Μπονάτσου, που εξακολουθεί και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας.

Ο κ. Μπονάτσος όπως είχε γράψει το tempo24.gr, έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκαφαλικές κακώσεις, μετά από πτώση από πρώτο όροφο, στη οδό Σωσιπάτρου την περασμένη Τρίτη και ενώ εκτελούσε εργασίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες παρά το γεγονός πως η κατάσταση του χαρακτηρίζεται ιδιαιτέρως κρίσιμη, γεγονός που οδήγησε και τους ιατρούς να τον υποβάλλουν σε λεπτή χειρουργική επέμβαση λόγω ύπαρξης αιματώματος στο κρανίο, εκφράζεται η αισιοδοξία πως τις επόμενες ώρες η κλινική του κατάσταση ενδέχεται να σταθεροποιηθεί, ενώ θα επιχειρηθεί να αποσυνδεθεί σταδιακά από την μηχανική υποστήριξη.

Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί βρίσκονται στο πλευρό της οικογένειας του.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Μπονάτσος, είχε διατελέσει Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος από τις 21 Οκτωβρίου 2011 μέχρι και τις 16 Νοεμβρίου 2012 οπότε και παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ