2017-07-04 11:57:06
Φωτογραφία για ΜΜΕ: ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΗΕΑ
Στάση εργασίας προκειμένου οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ να μπορέσουν να μετάσχουν στην Γενική Συνέλευση του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης (ΕΔΟΕΑΠ) κήρυξαν Ενώσεις του κλάδου. 

Η ανακοίνωση των ΕΣΗΕΑ και ΕΠΗΕΑ

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ αποφάσισαν την κήρυξη 6ωρης στάσης εργασίας από τις 11:00 έως τις 17:00 την Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017, ημέρα πραγματοποίησης της Γενικής Συνέλευσης του ΕΔΟΕΑΠ.

Στη στάση εργασίας συμμετέχουν όλοι οι συντάκτες και οι διοικητικοί υπάλληλοι, που εργάζονται σε όλα τα ιδιωτικά, δημόσια και δημοτικά ΜΜΕ (έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά) στην ΕΡΤ, στο ΑΜΠΕ, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και στα Γραφεία Τύπου, προκειμένου να ασκήσουν το συνδικαλιστικό τους δικαίωμα.

Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ παλεύουν για την αυτοτέλεια των Ταμείων και την εξασφάλιση πόρου, ο οποίος θα καταστήσει δυνατή τη βιωσιμότητά τους. Η ύπαρξη δημοσιογραφικών Ταμείων και ισχυρών δημοσιογραφικών Ενώσεων είναι απαραίτητος όρος για την ελευθερία της έκφρασης, τις ΣΣΕ και το δικαίωμα της κοινής γνώμης για έγκυρη ενημέρωση. 

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ