2017-07-04 16:48:10
Φωτογραφία για Σπουδαστές ΟΑΕΔ Νεάπολης-Ωραιοκαστρου: Να πληρωθούμε εδώ και τώρα σπουδαστές των ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ σε όλη τη χωρά που είμαστε απλήρωτοι εδώ και 6 μήνες
Η πλειοψηφία από εμάς, σπουδαστές στις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ , συνεχίζουμε το καλοκαίρι κάνοντας τη “μαθητεία” σε χώρους δουλειάς ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ Η υπομονή μας έχει αρχίσει να εξαντλείτε αφού εδώ και 6 μήνες μας έχουν αραδιάσει ένα σωρό παραμύθια, για τα χρήματα που ούτε χαρτζιλίκι δεν είναι και δεν τα έχουμε πάρει. Η κατάσταση είναι εκρηκτική για πολλούς από εμάς και τις οικογένειές μας. Οι διοικήσεις και οι καθηγητές μας έχουν αραδιάσει θεωρίες επί θεωριών καλώντας μας να περιμένουμε. Πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Το μόνο που τους νοιάζει είναι η δικιά τους τσέπη.

Μας λένε ότι είμαστε “εκπαιδευόμενοι” και όχι εργαζόμενοι. Όμως στην πραγματικότητα όλοι μας δουλέψαμε κανονικά όλους αυτούς τους μήνες και έχουμε δικαίωμα να πληρωθούμε για την εργασία μας. Δεν ζητάμε να μας κάνει κανένας την χάρη, ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ!

Έχει τεράστιες ευθύνες η κυβέρνηση και τα Υπουργεία Παιδείας και Εργασίας για την εκρηκτική κατάσταση που μας έχουν οδηγήσει!


ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ!

ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ! Ο ΤΖΑΜΠΑΣ ΠΕΘΑΝΕ!

Δεν μας αφορούν οι “δικαιολογίες” που μας λένε.

Δεν αντέχουμε ούτε εμείς ούτε οι οικογένειες μας άλλο αυτή την ιστορία!

Να ξέρουν ότι αν θέλουν να μας μάθουν να παραιτηθούμε από τα δικαιώματά μας, να μην ζητάμε «πολλά», και να λέμε και ευχαριστώ στα ψίχουλα που μας δίνουν δεν θα τα καταφέρουν.

Καλούμε κάθε σπουδαστή που βλέπει αυτή την κατάσταση να «μην κάνει την πάπια», έχουμε αξιοπρέπεια και δικαιώματα και φαίνεται ότι κανένας δεν θα μας τα χαρίσει, πρέπει να τα διεκδικήσουμε όλοι μαζί!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ:

ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ!

Καλούμε όλους τους σπουδαστές του ΟΑΕΔ παρότι έχουν κλείσει οι σχολές μας να συζητήσουν με όποιον τρόπο μπορούν και να πάρουν ανάλογες αποφάσεις για:

Παράσταση Διαμαρτυρίας των σπουδαστών στις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ την Τρίτη 4 Ιούλη, στις 2μμ στα Κεντρικά Γραφεία του ΟΑΕΔ στην Δωδεκανήσου.

Καλούμε τα Σωματεία που μας στήριζαν μέσα στη χρονιά να μας στηρίξουν ενημερώνοντας τους συναδέλφους μας που κάνουν την “μαθητεία” τους μέσα σε χώρους δουλειάς για την κινητοποίηση, αλλά και με την παρουσία τους! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ