2017-08-02 00:34:57
Φωτογραφία για Πανέτοιμος ο Ολυμπιακός για την ρεβάνς με την Παρτιζάν.
Πανέτοιμος για τον αγώνα ρεβάνς απέναντι στην Παρτιζάν, όπου θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το υπέρ του 3-1

του πρώτου ματς για να «σφραγίσει» την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον επαναληπτικό με τους Σέρβους, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο Καραϊσκάκη με μία προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο Μπέσνικ Χάσι ανακοίνωσε τους «εκλεκτούς» του για το ματς με τους «ασπρόμαυρους», με τον νεοαποκτηθέντα Κροάτη μπακ, Χρβόγια Μίλιτς να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά στην αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας.

Από εκεί και πέρα, ο Κοσοβάρος τεχνικός έχει στη διάθεσή του τόσο τον Ελαμπντελαουί, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και υπολογίζεται για την αναμέτρηση, όσο και τον Σιώπη που προπονήθηκε και μένει να φανεί τελικά αν θα επιλεγεί για τη βασική ενδεκάδα, όπως συνέβη και στο Βελιγράδι.


Αντίθετα εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας Μποτία και ο Ανδρούτσος, που, αν και προπονήθηκε την Τρίτη, κρίθηκε ανέτοιμος.

Επίσης από τις εξέδρες θα παρακολουθήσουν το ματς στο Φάληρο ο Μανθάτης και ο Μάρτινς για λόγους τακτικής, αλλά και ο Σισέ που από την Δευτέρα (31/7) ένιωθε κάποιες ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο δεξιά και προληπτικά αποκλείστηκε από την αποστολή.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Μπεν, Καρσελά, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μίλιτς, Νικολάου, Οφόε, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Σιώπης, Βούκοβιτς και Ζντιέλαρ.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης   πηγή
epixirimatias
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ