2023-05-19 06:59:34
Φωτογραφία για Πανέτοιμος ο Δήμος Ξηρομέρου με τους υπαλλήλους και τον μηχανισμό του, για τις εκλογές της Κυριακής της 21ης Μαΐου.

  

Ημερομηνία 18/5/2023

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Ο Δήμος Ξηρομέρου με τους υπαλλήλους του και τον μηχανισμό του, είναι πανέτοιμος για τις εκλογές της Κυριακής της 21ης Μαΐου και στις τρεις δημοτικές ενότητες: Δ.Ε Αστακού, Δ.Ε. Αλυζίας και Δ.Ε Φυτειών.. Έχει υπάρξει συνεννόηση με τους δικαστικούς αντιπροσώπους, για τον τρόπο και τον τόπο παραλαβής του εκλογικού υλικού (σάκοι με ψηφοδέλτια, tablet, κλπ.).

 

Έχει ορίσει υπεύθυνους για τις τρεις Δ.Ε. για κάθε θέμα που θα προκύψει τους:

Δ.Ε. Αστακού - κα Πανταζή Πανωραία και κ. Μακρής Ιωάννης - τηλ.: 2646360527Δ.Ε Αλυζίας - κα Αλεξοπούλου Αικατερίνη - τηλ.: 2646038410Δ.Ε Φυτειών - κ. Μακρυπίδης Δημήτριος και κ. Θεοφίλης Αριστοτέλης - τηλ.: 2646360321

Τα τμήματα ταυτοτήτων, τόσο στο Αστυνομικό Τμήμα Αστακού και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα, θα λειτουργούν Σάββατο και Κυριακή.


Επίσης για το εκλογικό υλικό, ο  Δήμος θα είναι ανοιχτός την Παρασκευή, μέχρι 8 το βράδυ, και το Σάββατο από τις 8:30 το πρωί, μέχρι και την ώρα που θα πάρει ο τελευταίος δικαστικός αντιπρόσωπος το εκλογικό υλικό.

Την Κυριακή από τις 7 το πρωί, μέχρι και το πέρας των εκλογών για κάθε θέμα που θα προκύψει.

Η μετάδοση των αποτελεσμάτων από τα εκλογικά τμήματα, θα γίνει απ' ευθείας προς το Υπουργείο Εσωτερικών με το σύστημα ασφαλούς μετάδοσης αποτελεσμάτων SRT, με παράλληλη χρήση με το νέο σύστημα ΙΡΙΔΑ 2.0 και αναμένεται οι χρόνοι να είναι πλέον πολύ μικροί και τα αποτελέσματα θα βγουν πολύ γρήγορα.

 

Επισυνάπτεται η λίστα με τα εκλογικά τμήματα στον Δήμο Ξηρομέρου.

 

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

 

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.pdf2402 kB
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ