2017-10-09 20:03:48
Φωτογραφία για π. Αθανάσιος Μυτιληναίος - Η Μασονία, η Θεοσοφία και τα…τέκνα
Έτσι, φθάνοντας στον Μασονία και την Θεοσοφία, έχομε και τα παιδάκια τους, τα τέκνα τους! Τα τεκνίδια του Μασονισμού είναι το Ρόταρυ, είναι οι Ζόντα – μη σας παρασύρουν και βρεθήτε σε τέτοιους κύκλους παρακαλώ! 

Μου φαίνεται οι Ζόντα είναι για γυναίκες, ενώ το Ρόταρυ είναι για άνδρες προσέξτε μη σας παρασύρουν!

Είναι οι Λάϊονς – Lion θα πη λιοντάρι-, οι Λεονταρένιοι θα λέγαμε, – δεν

ξέρω κατά πόσο μπορεί να έχουνε λεονταρένια καρδιά, μήπως έχουνε λαγού…! αλλά τέλος πάντων-οι Λάϊονς λοιπόν και όλος αυτός ο ορμαθός που έρχεται από την Άπω Ανατολή, του λεγομένου βουδιστικού διαλογισμού.

Έχει καταλάβει και την Ευρώπη και την Αμερική αυτός ο βουδιστικός διαλογισμός, τον οποίον ένας καθηγητής Πανεπιστημίου, μακαρίτης, ο Λούβαρης, τον αποκαλεί Νεοβουδισμόν ή Ευρωπαϊκόν Βουδισμόν.

Αν, για μια στιγμή, μας ακούη τώρα ένας απλός άνθρωπος θα πη: «Κύριε ελέησον… Βουδισμός στη χριστιανική Ευρώπη;! Θα του λέγαμε: «Έχεις δίκαιο, ευγενής ψυχή αλλά φαίνεται δεν κατάλαβες ότι εδραπέτευσε ο Χριστιανισμός από την Ευρώπη! και από την Ελλάδα μας δυστυχώς, από πολλούς τομείς και από πολλούς Χριστιανούς μας!». Έφυγε ο Χριστιανισμός! Αλλότρια πράγματα ζούμε σήμερα! Γυρίσαμε στα «στοιχεία του κόσμου τούτου» που λέγει ο απόστολος Παύλος.
Πηγή
paraklisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ