2017-10-20 16:28:54
Φωτογραφία για Γ. Μαυρίδης: Δείτε τον να χορεύει το... Despacito! [video]
Ο Γιώργος Μαυρίδης ξεδίπλωσε το ταλέντο του χορεύοντας "despacito" κατά τη διάρκεια του "Nomads"! Δείτε τον:

Εσείς, πάντως, αν θέλετε να μάθετε να χορεύετε σωστά despacito ή άλλους διεθνείς και ελληνικούς χορούς... Πρέπει να πάτε τώρα στο "the dance club"

Ο χορός αποτελεί διαχρονικά το πιο δυνατό μέσο έκφρασης και αποτύπωσης των συναισθημάτων και σκέψεών μας. Άλλωστε ο άνθρωπος πριν αρθρώσει το λόγο, χρησιμοποίησε τις κινήσεις του σώματός του ως μέσο επικοινωνίας με το περιβάλλον γύρω του. Μέσα από το χορό λοιπόν, με όπλο τη γλώσσα του σώματος, σας δίνεται η μοναδική ευκαιρία να επικοινωνήσετε με όλον τον κόσμο. Για το λόγο αυτό, έπειτα από πολλά χρόνια ουσιαστικής ενασχόλησης με τους κοινωνικούς χορούς (δηλαδή τους χορούς που μπορούν να χορέψουν όλοι οι άνθρωποι ανεξαρτήτως ηλικίας και φυσικής κατάστασης), ερχόμενοι σε επαφή με χιλιάδες ανθρώπους και λαμβάνοντας όλα τα σημάδια της εποχής μας, δημιουργήσαμε για εσάς, τους φίλους και όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα το “THE DANCE CLUB – THE MALL OF DANCE”. Η αρχική σκέψη αφορούσε τη δημιουργία του μεγαλύτερου club, όχι μόνο της Αθήνας αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας.


Το 2012 το όραμα αυτό υλοποιήθηκε, με αποτέλεσμα σήμερα να μετράμε 30 σχολές χορού – The Dance Clubs- , εκ των οποίων 26 βρίσκονται στην Αττική, 2 στην Πάτρα, 1 στην Καλαμάτα και 1 στην Κύπρο! Πρόκειται για τη μοναδική αλυσίδα σχολών χορού στην Ελλάδα, η οποία μετράει με αύξουσα πρόοδο, 21.000 μέλη και 15.000 μαθητές!

Στόχος είναι η βελτίωση της καθημερινότητάς μας και η άνοδος του βιοτικού μας επιπέδου. Αυτό το πετυχαίνουμε μέσω της σύνθεσης των δυνάμεων όλων των μελών μας, που είναι οι κύριοι πρωταγωνιστές σε ότι κάνουμε.

Έχουμε καταφέρει ο χορός να γίνει ο πυρήνας της σωματικής και ψυχικής ευεξίας μας!

LATIN

Οι Latin χοροί που διδάσκονται είναι οι: Rumba, Mambo, Cha-cha, Samba, Bachata, Merengue.
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Συγχώνευση Novae με AXIS
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Συγχώνευση Novae με AXIS
Ανακοίνωση ΙΣ Κέρκυρας
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ανακοίνωση ΙΣ Κέρκυρας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ