2017-10-25 12:49:14
Φωτογραφία για Δήμητρα Ματσούκα - Πέτρος Κόκκαλης: Σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση
Η είδηση ότι η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης είναι ζευγάρι επιβεβαιώθηκε τον περασμένο Ιούνιο, με την παρουσία τους στον γάμο του Δημήτρη Θεοδωρίδη και της Δούκισσας Νομικού [σ.σ. ο Πέτρος Κόκκαλης είναι γιος του επιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη, που είναι παντρεμένος με την Ελένη Κόκκαλη μητέρα του Δημήτρη Θεοδωρίδη από τον πρώτο γάμο της, με τον Σάββα Θεοδωρίδη].

Ένα video από την τελετή που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο έκανε ξεκάθαρο ότι η ηθοποιός βρισκόταν στο πλευρό του επιχειρηματία, για τη σχέση της με τον οποίο είχαν ακουστεί μέχρι τότε φήμες. Το ζευγάρι, σύμφωνα μ' αυτές, ήταν μαζί μερικούς μήνες, ωστόσο ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος, ενώ μετά την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους άρχισαν να δημοσιεύονται και ρεπορτάζ που θέλουν τον Πέτρο Κόκκαλη να έχει κάνει ήδη πρόταση γάμου στη διάσημη αγαπημένη του - κι εκείνη να έχει πει «ναι»!

Όμως, καταλληλότεροι να απαντήσουν σ' αυτό το ερώτημα είναι μόνοι οι ίδιοι, κάτι βεβαίως που δύσκολα θα συμβεί μίας και φροντίζουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας
. Η Ματσούκα, εξάλλου, πολλές φορές έχει αρνηθεί στις συνεντεύξεις της να μιλάει για τα προσωπικά της, άρα δεν είναι καθόλου τυχαίο που και τώρα δεν βγήκε να πει τίποτα για τον έρωτα που ζει, ο οποίος όμως φαίνεται στο πρόσωπό της που λάμπει! Η Δήμητρα Ματσούκα με τον σύντροφό της, Πέτρο Κόκκαλη, έδωσαν το «παρών» στην πρεμιέρα της παράστασης του Παντελή Βούλγαρη, «Το τελευταίο σημείωμα», όπου μεταξύ άλλων ήταν καλεσμένος και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με τη σύζυγό του, Μπέττυ Μπαζιάνα.

Το ζευγάρι δεν κρύφτηκε από τα φλας, αντιθέτως ήταν πολύ χαμογελαστό και άνετο μπροστά στους φωτογράφους. Η Δήμητρα Ματσούκα ήταν, επίσης, κομψή, με τη μαύρη παντελόνά της που είχε συνδυάσει με λευκό πουκάμισο και nude γόβες, ενώ όλοι παρατήρησαν ότι έχουν μακρύνει τα μαλλιά της και έχει αποκτήσει ένα μοντέρνο καρέ με φράντζα.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ