2017-10-29 13:00:35
Φωτογραφία για Ο Πρίντεζης έχει πάρει από το...χέρι τον Ολυμπιακό
Μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση, αυτή τη φορά κόντρα στην Κίμκι, πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης ο Γιώργος Πρίντεζης. Η συνολική παρουσία του εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού αποδείχθηκε καταλυτική στη νίκη των «ερυθρολεύκων» με 92-75 επί της ρωσικής ομάδας. O διεθνής πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού αγωνίστηκε για 22:52, κάνοντας... σμπαράλια την φροντ λάιν της ομάδας του Μπαρτζώκα. Συγκεκριμένα, σκόραρε 15 πόντους, μάζεψε 2 ριμπάουντ (αμυντικά) και μοίρασε 1 ασίστ, συγκεντρώνοντας παράλληλα 18 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης (PIR). Ως εκ τούτου, αναδείχθηκε -δικαίως- σε MVP του ματς.

Όπως και να 'χει, ο «Πριντ» βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και ετοιμότητα, παίρνοντας σε αυτές τις 4 πρώτες αγωνιστικές της Ευρωλίγκας, τον Ολυμπιακό από το... χέρι. Και εξηγούμαστε...Με βάση τα επίσημα στοιχεία της διοργανώτριας αρχής, ο κορυφαίος πάουερ φόργουορντ της Ευρώπης αγωνίζεται για 25:21 σε κάθε ματς, σημειώνοντας κατά μέσο όρο 15,5 πόντους
. Σκοράρει με 55,6% επιτυχία στα δίποντα, 44.4% στα τρίποντα και 71.4% στις βολές. Έχοντας, παράλληλα, ανά μέσο όρο 3.3 ριμπάουντ, 2.3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 16.8 μονάδες στο προαναφερθέν σύστημα αξιολόγησης! Να σημειωθεί, μάλιστα, ότι περιορίζεται σε σχεδόν μόλις 1 λάθος (1.3, για την ακρίβεια) ανά ματς. Εν ολίγοις, ο Πρίντεζης αποδεικνύει με το... καλημέρα της κορυφαίας, ευρωπαϊκής, μπασκετικής διοργάνωσης, ότι και φέτος θα βρίσκεται στους διακριθέντες του μαραθώνιου πρωταθλήματος. Συνεχίζοντας, σταθερά, να αποτελεί έναν εκ των ηγετών του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου!

Πηγή: redling.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ