2017-10-29 14:22:39
Φωτογραφία για Ο Λάκης Γαβαλάς ξεσκίζει το My Style Rocks! Το άγριο κράξιμο στην κριτική επιτροπή και η…παρωδία!
Ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Η είσοδός του άφησε τους πάντες άφωνους, καθώς η εμφάνισή του ήταν για άλλη μια φορά… όλα τα λεφτά!

Η Ναταλία, μαζί με την Όλγα Λαφαζάνη και τον Νίκο Γεωργιάδη, έκαναν την κριτική επιτροπή, και ο Λάκης Γαβαλάς τον διαγωνιζόμενο, σε μία προφανή προσπάθεια παρώδησης του My Style Rocks, με τον τελευταίο να δίνει πραγματικά ρέστα on air! Διαβάστε παρακάτω «Έχω λίγο τρακ, πρέπει να αλλάξετε το προσωπικό που έχετε εδώ πέρα, μου δημιούργησαν άγχος. Το concept μου είναι ότι είμαι αντιδήμαρχος Έδεσσας, και με έχουν καλέσει σε ένα πάρτι στο Γκστάαντ, στο οποίο θα βρίσκεται και η κυρία Πατούλη!

Σήμερα μόνο ο άντρας μπορεί να φορά overknee μπότα! Εσάς κυρά μου, ποια είναι η γνώση σας που κρίνετε και την τσάντα μου;» είπε, ενώ δεν παρέλειψε να ρίξει και το «καρφί» του στον Γιώργο Λιάγκα, μιμούμενος το γελάκι που κάνει στο late night show του! Δείτε το απίστευτο σκηνικό στο βίντεο που ακολουθεί:


Αμέσως μετά, δεν δίστασε να εκτοξεύσει τα βέλη του στην κριτική επιτροπή του show, λέγοντας: «Κατ’ αρχήν, τα παιδιά και τους τρεις τους γνωρίζω πολύ καλά. Ο καθένας παίρνει τη λέξη «ΜΟΔΑ» και την ξεσκίζει. Μεμονωμένα, είναι καταπληκτικά άτομα.

Η Αλεξάνδρα είναι μια γυναίκα, που δεν την έχω καταλάβει ποτέ, αυτή θα προσπαθήσει να αλλάξει την ντουλάπα μιας γυναίκας, αυτό δεν της προσδίδει στυλ. Ο Στέλιος είναι καταπληκτικός, αλλά πρέπει να κάτσει στο ατελιέ του. Ο Χαρούλης αυτό το ντύσιμο, είναι σαν να περιμένει την άμαξα να τον πάει στο Τατόϊ. Τα αστεία του είναι παλιακά!

Έτυχε να το δω, γιατί ήμουν αρρωστούλης! Αυτό το πράγμα που λένε κάτι ότι τους αρέσει, μάλλον τους λένε κάτι και μετά λένε ότι δεν τους αρέσει. Γιατί δεν έχουν ένα γκελ λίγο πιο μοντέρνο; Όμως είναι μια εκπομπή που χρειάζεται στην Ελλάδα.

Αλλά μια κοπέλα που δεν είναι καλοντυμένη και αισθάνεται ντάνα, εμένα αυτό με ενδιαφέρει! Για να γίνεις ενδυματολόγος, πρέπει να έχεις σπουδάσει visual merchandiser και βιτρινοποιός! Θεωρώ ότι ο τρόπος που το λένε, για τη θεαματικότητα, είναι λιγάκι ανορθόδοξος!

Δεν έχω χρόνο, και θα ήθελα να δώσω τα φώτα μου σε κάποιον άλλο να αναδειχθεί στην τηλεόραση, όχι να αναδειχθώ εγώ! Μου είχε γίνει πρόταση από το κανάλι και τους ευχαριστώ για αυτό, απλά εγώ θα ήθελα μια άλλη σύνθεση. Δεν θα πρότεινα τον Στέλιο, έχει άλλο ταλέντο αυτό καθεαυτό.

Η Αλεξάνδρα είναι σαν τη Βασιλειάδου σε μαυρόασπρο, αυτά τα γυαλιά που φορά δεν πάει να πει ότι κάνουν στυλ πάντα! Βλέπω τον Ατζούν και μου λέει «εσύ θα είσαι μαζί μας στο κανάλι», και του λέω «α ναι, ως τι;» Σίγουρα θα ξαναπώ όχι , αν μου ξαναζητηθεί πλέον!

Δηλαδή τι,να πάω να κάνω τον κακό;» είπε μεταξύ άλλων, δηλώνοντας την έντονη αντίθεσή του, και απαντώντας αν θα συμμετείχε ο ίδιος ως κριτής στο show. Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:
grxpress
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ