2017-11-03 13:51:15
Φωτογραφία για Κύπρος: Παραλίγο τραγωδία – 9χρονη έπεσε από λεωφορείο σε εκδρομή
Παραλίγο τραγωδία στο Πισσούρι σε εκπαιδευτική εκδρομή μαθητών Δημοτικού της Γεροσκήπου Σύμφωνα με την πληροφόρηση από την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε προχθές το πρωί γύρω στις 09.00 όταν λεωφορείο που μετέφερε 49 μαθητές μαζί με τους συνοδούς τους σε χώρο στην Λεμεσό για τις ανάγκες εκπαιδευτικής εκδρομής, σε αριστερή στροφή και κάτω από άγνωστες συνθήκες, άνοιξε η πόρτα κινδύνου του και 9χρονο κοριτσάκι έπεσε σε χωμάτινο χαντάκι.

Ίδια πληροφόρηση αναφέρει ότι το κοριτσάκι έπεσε στο έδαφος όταν άνοιξε η πόρτα κινδύνου και το κοριτσάκι τραυματίστηκε. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού και ακολούθως στο Πάφου όπου και κρατείται για νοσηλεία.

Η μικρή, φέρει θλαστικό τραύμα στο κάτω χείλος και πιθανό ράγισμα αριστερού αντιβραχίονα. Η κατάστασή της είναι εκτός κινδύνου.

Μέλη του Αστυνομικού σταθμού της Αυδήμου που μετέβησαν στο σημείο ερευνούν το περιστατικό ενώ στο λεωφορείο έγιναν προκαταρκτικοί έλεγχοι που δεν κατέδειξαν οποιοδήποτε πρόβλημα.

Μέλη της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας και του Τμήματος Οδικών Μεταφορών συνεχίζουν τις έρευνες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ