2017-11-05 00:48:36
Φωτογραφία για Υπόθεση Αμίρ..«Μια στημένη υπόθεση»
Είναι πασιφανές ότι πρόκειται για στημένη υπόθεση - Από όπου να το πιάσεις είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για καθαρή προπαγάνδα ακροαριστερών και ατόμων ΜΚΟ..που ξεσηκώθηκαν και πέρασαν αυτό που ήθελαν ακόμα κι ας μην προβλεπόταν να πάρει τη σημαία στην παρέλαση ο Αμίρ.

Ο νόμος ορίζει να πηγαίνεις 6η δημοτικού & να σαι 2 χρόνια νόμιμος για να κληρωθείς.

Ο Αμιρ είναι 1 χρόνο εδώ και πάει 5η.

Αυτό θα πει τύχη? Όχι ακόμα..έχει κι άλλο.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Η τύχη συνεχίζεται..

Μετά από μια επίθεση με πέτρες τα ξημερώματα στα παράθυρα ενός ισόγειου διαμερίσματος που όλως τυχαίως ήταν τα εξωτερικά στόρια ασφαλείας ανεβασμένα..και μια μητερα που μπροστά στις κάμερες γελάει..προφανώς επειδή δεν είχε ταλέντο στην ηθοποιία είχε λυθεί στα γέλια στην συνέντευξη που έδινε και της έβαλε «χέρι» μέχρι κι ο δημοσιογράφος Τώρα λοιπόν έχουμε : μετακόμιση σε καλύτερο διαμέρισμα και χορήγηση άδειας διαμονής...που αυτόματα σημαίνει ότι μπορεί να ταξιδεύει σε όποια χώρα της Ε.Ε θέλει..όποτε θέλει.

Περιληπτικά τι λέει ο νόμος..«προκειμένου να γίνει χρήση των ρυθμίσεων της σχετικής ΚΥΑ. Αίτηση, 2 φωτογραφίες και έγγραφο της Εισαγγελίας για άσκηση δίωξης σε ρατσιστική επίθεση είναι όλα κι' όλα όσα χρειάζονται για τη χορήγηση άδειας διαμονής».
eglimatikotita
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ