2017-11-07 08:53:14
Φωτογραφία για Τροχαία ατυχήματα..Ο ακήρυχτος πόλεμος της ασφάλτου.Μόνο στην Αττική είχαμε 21 τον μήνα Οκτώβριο.
Μόνο στην Αττική και μόνο για το μήνα Οκτώβριο συνέβησαν 529 τροχαία ατυχήματα, με 21 συνανθρώπους μας νεκρούς, ενώ άλλοι 638 τραυματίστηκαν (26 σοβαρά, 612 ελαφρά).

Για τις βεβαιωμένες παραβάσεις (γιατί σίγουρα έγιναν πολλαπλάσιες των παρακάτω αριθμών) έχουμε τα εξής απογοητευτικά στατιστικά:

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

509 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη848 για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος2.853 για υπέρβαση ορίου ταχύτητας (πόρσε & φεράρι θα ήταν),1.192 για χρήση κινητού τηλεφώνου,404 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας και1.655 για μη χρήση προστατευτικού κράνους.

Αυτοκαταστροφικοί οδηγοί και δολοφόνοι κάθε μέρα στους δρόμους. Το νου σας.

Σύμφωνα με την Τροχαία, τα κυριότερα αίτια των δυστυχημάτων και ατυχημάτων αυτών ήταν η οδήγηση χωρίς σύνεση και προσοχή, η παραβίαση προτεραιότητας και η παραβίαση των κανόνων κυκλοφορίας από πεζούς, ενώ η μη χρήση προστατευτικού κράνους από τους οδηγούς και επιβάτες των δικύκλων επέτεινε, σε πολλές περιπτώσεις, τη σοβαρότητα του τραυματισμού τους.

Το ίδιο χρονικό διάστημα, στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων που εφαρμόζει η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής για την τροχονομική αστυνόμευση και την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας, βεβαιώθηκαν 26.487 παραβάσεις, από τις οποίες 906 ήταν σε βαθμό πλημμελήματος.
eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ