2017-11-07 10:30:30
Φωτογραφία για Κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών προμήθευε μέχρι και μαθητές Γυμνασίου
Κύκλωμα που διοχέτευε κάνναβη ακόμη και σε μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων, εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής Όπως ανέφεραν αρμόδιοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, η εγκληματική ομάδα που εξαρθρώθηκε διακινούσε ακατέργαστη κάνναβη στις περιοχές του Ζωγράφου, της Καισαριανής, του Βύρωνα και του Παγκρατίου.

Πέρασαν χειροπέδες σε δέκα άτομα, οκτώ Αλβανούς και δύο Έλληνες

Μετά από σχετικές πληροφορίες η Αστυνομία κατάφερε να μπει στα ίχνη του κυκλώματος και ήδη έχει προχωρήσει σε συλλήψεις δέκα ατόμων, εκ των οποίων οι οκτώ Αλβανοί και οι δύο Έλληνες..

Μεγάλη ανησυχία στη μαθητική κοινότητα

Το ζήτημα προκαλεί μεγάλη ανησυχία στη σχολική κοινότητα, στους καθηγητές και βέβαια στις οικογένειες, που έχουν παιδιά στα σχολεία καθώς η εξάρθρωση του κυκλώματος, έρχεται μετά από αποκαλύψεις ότι έμποροι των παραισθήσεων, φθάνουν στο σημείο να… στρατολογούν νέα παιδιά, αφού πρώτα τα εθίσουν σε ναρκωτικές ουσίες και στη συνέχεια τα χρησιμοποιούν ως «βαποράκια»!


Το φως της δημοσιότητας, είδαν σχετικές πληροφορίες από Νομό της Νότιας Ελλάδας, όπου προέκυψε ότι κάποιοι μαθητές τροφοδοτούσαν κυρίως με κάνναβη συμμαθητές τους έναντι χρηματικής αμοιβής, προκειμένου οι ίδιοι να εξασφαλίσουν παραισθήσεις για τον εαυτό τους.

Μάλιστα, οι διακινητές – μαθητές δεν περιορίζουν τη δράση τους μόνον εντός των σχολείων, αλλά, τις βραδινές ώρες δραστηριοποιούνται και σε άλλους χώρους όπου πωλούν τα ναρκωτικά, που τους προμηθεύουν οι έμποροι.

Πάντως από την Αστυνομία στο μέγα ζήτημα των ναρκωτικών, εξαρθρώθηκε ακόμη εγκληματική οργάνωση, που δραστηριοποιούνταν στην αποθήκευση – επεξεργασία- συσκευασία και περαιτέρω διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων κοκαΐνης στην εγχώρια παράνομη «αγορά» ναρκωτικών, ιδίως στις περιοχές του Περιστερίου και του Αιγάλεω, αλλά και σε διάφορες περιοχές της ηπειρωτικής και νησιωτικής χώρας.

Συνελήφθησαν 11 άτομα, εκ των οποίων 10 ημεδαποί και ένας υπήκοος Αλβανίας.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ