2017-11-09 17:34:48
Φωτογραφία για Η Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου μιλάει 15 χρόνια μετά
Η Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό ως ένα από τα κορίτσια του «μπουκέτου» που πρωταγωνιστούσε στο σόου του ΑΝΤ1 «3, 2, 1», το 1993. Δύο χρόνια αργότερα, δέχτηκε πρόταση από το Star για την παρουσίαση δικής της πρωινής εκπομπής που διήρκησε για μια τηλεοπτική σεζόν.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Κωνσταντίνα, μίλησε στην μεσημεριανή εκπομπή, ΕΔΩ, έπειτα από 15 χρόνια απουσίας και αναφέρθηκε στην περίοδο της παρουσίασης της, στην τηλεόραση. «Ήταν μια καλή ψυχαγωγική εκπομπή. Ήταν όμως λίγη παρεξηγημένη. Γιατί ήταν πολλά μαζεμένα κορίτσια, δροσερά, χαρούμενα, με λίγη αφέλεια, με όνειρα. Θυμάμαι όμως την αποδοχή του κόσμου και δεν το πιστεύω ακόμα. Νομίζω πως 29 ετών, για live εκπομπή τριών ετών, δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο λόγο που πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τον χώρο του θεάματος, για να ακολουθήσει την καρδιά, στο πλευρό του Μιχάλη Ρακιτζή
. «Σαν άνθρωπος λειτουργώ μόνο με τον ενθουσιασμό. Αισθάνθηκα ότι δεν είχα τον ενθουσιασμό. Ο χώρος έχει τις δυσκολίες του, όμως εγώ θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό. Γιατί με πιστέψανε. Όμως θα ήθελα κάποια πράγματα να είναι διαφορετικά. Δυσκολεύτηκα να πάρω την απόφαση να φύγω. Όμως σκέφτηκα, διότι δεν πρόλαβα να εθιστώ τώρα, ή θα το κάνεις τώρα, αλλιώς δεν θα μπορέσω να το κάνω μετά» δήλωσε, η Κωνσταντίνα, στην κάμερα της εκπομπής.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια, μοιράστηκε με την στροφή στα επαγγελματικά της αλλά και τα μελλοντικά σχέδια στον χώρο της τηλεόρασης. «Ασχολούμαι τα vision effects. Έχω κάνει πολλά σποτάκια, που ίσως να τα έχετε δει αλλά να μην έχετε καταλάβει ότι είναι δικό μου δημιούργημα. Έχει την ομορφιά του αυτό. Δεν είμαι ποτέ ευχαριστημένη με τον εαυτό μου, θέλω να γίνομαι καλύτερη πάνω σε αυτό. Σκέφτομαι ωστόσο να αξιοποιήσω την τότε αναγνωρισιμότητα και να κάνω κάποιες δικές μου παραγωγές» τόνισε, η Κωνσταντίνα.

Τέλος, η ίδια, μίλησε για την βοήθεια που της πρόσφερε ο αγαπημένος της, Μιχάλης, και κατάφερε να αλλάξει πολλά στοιχεία του χαρακτήρα της. «Επειδή είμαι πάρα πολύ καλά με τον Μιχάλη, έχει παίξει πολύ θετικό ρόλο στην ζωή μου και χαίρομαι για αυτό. Έχω προχωρήσει σαν άνθρωπος, γνώρισα τα όρια μου. Να μην φοβάμαι να αλλάξω κάτι στην ζωή μου. Ήμουν ένα παιδί που με καταπίεζα πάρα πολύ. Έκανα πρωταθλητισμό στον στίβο και δεν μπορεί να φανταστεί κάποιος τι προπόνηση θέλει για να κάνει κάποιος πρωταθλητισμό. Τώρα που το σκέφτομαι και στην τηλεόραση πρωταθλητισμό έκανα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε το απόσπασμα:
grxpress
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ