2017-11-09 17:19:08
Φωτογραφία για Νεαρή κοπέλα μαχαίρωσε 21χρονο για μία ανάρτηση στο facebook (ΦΩΤΟ)
Κατάματα τον θάνατο αντίκρυσε ο 21χρονος Χρήστος Τσουτσάνης την περασμένη Κυριακή, στον Πύργο Ηλείας...

Μία 20χρονη κοπέλα έφτασε στο σπίτι του συνοδευόμενη από τον 26χρονο σύντροφό της και του κάρφωσε ένα μαχαίρι στη κοιλιά.

Πώς ξεκίνησαν όμως όλα αυτά;

Ο Χρήστος Τσουτσάνης έκανε παρέα με τον αδερφό του 26χρονου και κάποια στιγμή γνώρισε τον ίδιο και τη σύντροφό του.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο star.gr, αντάλλασσε μηνύματα με την 20χρονη στο facebook όμως ήταν μόνο φιλικού περιεχομένου.

«Εγώ της έστελνα μηνύματα που δεν είχαν κανένα ερωτικό περιεχόμενο όμως εκείνη τα πήρε αλλιώς. Κάποια στιγμή με πήρε τηλέφωνο και με έβρισε, τότε την έβρισα και εγώ. Μετά τα πράγματα ξέφυγαν και εκείνη ορκίστηκε πως θα με φυτέψει στο χώμα» είπε χαρακτηριστικά στο star.gr ο Χρήστος Τσουτσάνης ο οποίος όμως δεν φάνηκε να πήρε στα σοβαρά τις απειλές της νεαρής κοπέλας.


 

Η 20χρονη και ο σύντροφός της επέμεναν να συναντηθούν με τον 21χρονο, Χρήστο Τσουτσάνη προκειμένου ο ίδιος να τους δώσει εξηγήσεις για την συμπεριφορά του όμως ο ίδιος αρνιόταν. Τότε το ζευγάρι πήγε στο σπίτι του Χρήστου Τσουτσάνη και του χτύπησε το κουδούνι.

Ο 26χρονος άνοιξε την πόρτα και μετά από έντονο διαπληκτισμό, η 20χρονη τον κάρφωσε στην κοιλιά με έναν σουγιά. 

«Ναι έτσι έγιναν τα πράγματα. Η κοπέλα με χτύπησε με το μαχαίρι και μόλις με είδαν με τα αίματα, εκείνη και ο σύντροφός της σηκώθηκαν και έφυγαν».

Ο Χρήστος Τσουτσάνης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου, έχοντας πολλαπλά τραύματα στην κοιλιακή χώρα.

Η 20χρονη και ο σύντροφός της συνελήφθησαν στον Πύργο και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας, που τους παρέπεμψε να δικαστούν από το Αυτόφωρο με τις κατηγορίες της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της οπλοχρησίας κατά συναυτουργία.
eviazoom
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ