2017-11-27 13:07:28
Φωτογραφία για Η βροχή…έφερε τροχαία ατυχήματα και κυκλοφοριακά προβλήματα
Η βροχή που σημειώνεται από τις πρώτες πρωινές ώρες σε ολόκληρη την Κρήτη έχει προκαλέσει τροχαία ατυχήματα αλλά και έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα, λόγω της αυξημένης κίνησης των οχημάτων, αλλά και της ολισθηρότητας του οδοστρώματος.

Μπορεί μέχρι τώρα τα τροχαία ατυχήματα, που έχουν σημειωθεί σε αρκετούς δρόμους στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου να ήταν μικρών υλικών ζημιών, ωστόσο στάθηκαν ικανά για να προκληθούν κυκλοφοριακά προβλήματα, με τους οδηγούς να σχηματίζουν τεράστιες ουρές, μέχρι να αποκατασταθεί η κυκλοφορία.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός αυτοκινήτου, το οποίο κινούμενο στην περιοχή του Κοκκίνη Χάνι, στη ράμπα προς την είσοδο στον ΒΟΑΚ, ξέφυγε της πορείας του, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω από τη ράμπα.

Επίσης άλλο ένα φορτηγάκι, επαγγελματικής χρήσης, εξετράπη της πορείας του στην εθνική οδό λίγο πριν τη ράμπα καθόδου προς τη λεωφόρο Κνωσού, με αποτέλεσμα να καρφωθεί στη ράμπα στην άκρη του δρόμου.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, αλλά και η πυροσβεστική για πλύση οδοστρώματος.

Το ευτύχημα ήταν ότι και στις δύο περιπτώσεις οι οδηγοί δεν υπέστησαν σοβαρό τραυματισμό.

Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τις μετακινήσεις τους, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που πλήττουν σήμερα το νησί προς αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ