2017-12-29 20:52:05
Φωτογραφία για Μίντλετον vs Μαρκλ: Πώς η σύγχρονη πριγκίπισσα γκρεμίζει όλα όσα ξέραμε
Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του αρραβώνα του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ, το ζευγάρι δεν έχει σταματήσει να αποδεικνύει ότι σε ό,τι τους αφορά όλα θα είναι διαφορετικά στο παλάτι από εδώ και στο εξής.

Από τους τυπικούς κανόνες για τις κοινές εμφανίσεις και τα δημόσια αγγίγματα μέχρι αυστηρούς κανόνες του παλατιού για τη συμμετοχή μελών στους εορτασμούς αυτό το ζευγάρι ήρθε για να ανατρέψει τα πάντα μέσα στο παλάτι.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες μέρες το παλάτι προχώρησε σε μια άνευ προηγουμένου απόφαση που ξάφνιασε τα βρετανικά ΜΜΕ, σχετικά με τη συμμετοχή της Μαρκλ στους εορτασμούς των Χριστουγέννων τη στιγμή που η Κέιτ δεν γιόρτασε ποτέ Χριστούγεννα μαζί τους πριν παντρευτεί τον Γουίλιαμ.

Και αν επιβεβαιωθούν οι τελευταίες φήμες, ούτε το νυφικό της Μέγκαν θα είναι μια παραδοσιακή επιλογή και δεν θα θυμίζει σε τίποτα την υπέρλαμπρη βασιλική νύφη Κέιτ Μίντλετον.


Σύμφωνα με την εφημερίδα Jerusalem Post, ο ισραηλινός οίκος μόδας Inbal Dror που δημιουργεί αποκαλυπτικά νυφικά έχει λάβει πρόσκληση από τη βασιλική οικογένεια για να σχεδιάσει ένα υποψήφιο νυφικό για την Μαρκλ.

Κάτι που σημαίνει ότι η Μαρκλ δεν θέλει καθόλου να μοιάζει με πριγκίπισσα στον γάμο της αλλά με μια κοινή θνητή που παντρεύεται τον αγαπημένο της. Οσο για την Κέιτ Μίντλετον η οποία μέχρι σήμερα έχει τηρήσει τους κανόνες του παλατιού στο έπακρο, ανεξάρτητα από το αν συμφωνούσε ή όχι, προφανώς δεν θα είναι και πολύ ευχαριστημένη.

Δείτε μερικά από τα τελευταία νυφικά του οίκου τα οποία απευθύνονται σε σύγχρονες κοπέλες αλλά όχι σε πριγκίπισσες, τουλάχιστον μέχρι σήμερα.

Οσο για το πώς θα μοιάζει η Μαρκλ επιλέγοντας τον συγκεκριμένο οίκο για τον γάμο της, ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω φωτογραφία και θα συμφωνήσετε ότι δεν θα είναι και η καλύτερη επιλογή.

Ωστόσο, η Dailymail έχει δημιουργήσει προτάσεις για την σωστή επιλογή νυφικού για την Μαρκλ, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω με τη βοήθεια του photoshop.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ