2018-01-04 07:00:44
Φωτογραφία για Κέρδισε εφόδια, διεκδίκησε το μέλλον σου!
Αν ψάχνεις ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα με online σεμινάρια από έμπειρα στελέχη της αγοράς, και δυνατότητες δικτύωσης με μεγάλες εταιρείες και οργανισμούς, τότε δεν έχεις παρά να πληκτρολογήσεις www.youthempowered.gr.

Το www.youthempowered.gr είναι ένα digital hub, σε ένα διαδραστικό περιβάλλον όπου όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν online σεμινάρια από εθελοντές μέντορες. 

Στελέχη της Coca – Cola Τρία Έψιλον, που υλοποιεί το πρόγραμμα Youth Empowered, και της αγοράς μοιράζονται με τους νέους που συμμετέχουν τις γνώσεις και τις συμβουλές τους πάνω σε δέκα εκπαιδευτικές ενότητες, όπως διαχείριση χρόνου, δεξιότητες διαπραγμάτευσης, project management, πώς να ξεχωρίσει το βιογραφικό σου, σωστή προετοιμασία για συνέντευξη, πώς να αξιοποιήσεις το δίκτυο επαφών σου, δεξιότητες πωλήσεων και πολλά άλλα. 

Η πλατφόρμα παρέχει self-assessment tests, προσωποποιημένες υπηρεσίες και δυνατότητα επικοινωνίας με τους ίδιους τους μέντορες.


 Παράλληλα, σεμινάρια του προγράμματος Youth Empowered, διοργανώνονται σε διάφορες πόλεις της χώρας. Εκεί, οι νέοι που συμμετέχουν έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά -διαφορετικούς κάθε φορά- μέντορες.

Μήπως είναι αυτό που έψαχνες για τη νέα χρονιά;

«Το Youth Empowered είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να μοιραστώ οποιαδήποτε εμπειρία και γνώση έχω σε ένα πραγματικά δυνατό πρόγραμμα που δίνει ουσία στους ανθρώπους που συμμετέχουν. 

 Το πρόγραμμα σε όλα τα επίπεδά του, προσφέρει χειροπιαστή γνώση, όχι θεωρία. 

Πιστεύω ότι το Youth Empowered βοηθάει τους συμμετέχοντες να οργανωθούν και να κάνουν ένα πλάνο για το πώς μπορούν να βελτιωθούν και να φτάσουν εκεί που θέλουν», σημειώνει η Ανθή Δημάκου, υπεύθυνη του Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών στην Coca-Cola Τρία Έψιλον και μια από τους μέντορες του προγράμματος!

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ