2018-01-06 19:30:26
Φωτογραφία για Καταιγίδα ο ΠΑΟΚ σκόρπισε τον Λεβαδειακό
Ο ΠΑΟΚ ήταν σαρωτικός στο β' ημίχρονο, δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Λεβαδειακό και επικράτησε άνετα στην Τούμπα με το ευρύ 5-0. Ο Δικέφαλος του Βορρά, είχε την κατοχή σε όλη τη διάρκεια του ματς, έχασε ευκαιρίες και γι' άλλα γκολ, ενώ ελάχιστα απειλήθηκε από τον Λεβαδειακό. Ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη του ευκαιρία στο ματς, στο 18', όταν μετά την σέντρα του Πέλκα ο Μάτος με σουτ στην κίνηση νίκησε τον Επασί για το 1-0. Στο 35' ο Δικέφαλος έχασε καλή ευκαιρία για το 2-0 όταν ο Λημνιός σέρβιρε στον Πρίγιοβιτς αλλά το σουτ του Σέρβου στμάτησε στον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 41' όταν σε αντεπίθεση ο Γιουσούφ έστρωσε στον αμαρκάριστο Γιακουμάκη, το σουτ του τελευταίου όμως έφυγε έξω από τα δοκάρια του Πασχαλάκη. Στην επανάληψη στο 47' ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά στο 2-0 όταν το σουτ του Λημνιού απέκρουσε ο Επασί
. Ένα λεπτό μετά όμως ο Κάμπος κέρδισε τις κόντρες και με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπαλα στα δίχτυα για το 2-0 των γηπεδούχων. Στο 57' ο δείκτης του σκορ πήγε στο 3-0 όταν μετά το σουτ του Λημνιού ο Επασί δεν συγκράτησε την μπάλα και ο Πρίγιοβιτς από κοντά έσπρωξε την μπαλα στα δίχτυα. Στο 59' μετά από προσπάθειατου Πέλκα, ο Κάμπος τσίμπησε τη μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή, πλάσαρε πάνω από τον Επασί και σημείωσε το 4-0 μέσα σε αποθέωση. Στο 72' ο Μαουρίσιο σούταρε από το ύψος της περιοχής και η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι, ενώ δέκα λεπτά μετά την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Μπίσεσβαρ. Ο Λεβαδειακός στο 85'απείλησε για δεύτερη φορά στο ματς αλλά το σουτ του Γιακουμάκη έβγαλε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Πασχαλάκης.  Στο 88' ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτυ όταν ο Αντιλέχου, μακριά από την μπάλα ανέτρεψε τον Πρίγιοβιτς. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σέρβος φορ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 5-0. Στο 93' ο Σάββας Τσαμπούρης κατόπιν εντολής αντίκρυσε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και με κόκκινη έφυγε για τ' αποδυτήρια, αφήνοντας τον Λεβαδειακό με δέκα παίκτες.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ