2012-05-28 15:00:17
Φωτογραφία για 8 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Εκπληκτική ήταν η συγκομιδή της προαγωνιστικής ομάδας κολύμβησης του Ολυμπιακού στους «16ους Ιωνικούς», το μίτινγκ κολύμβησης που έγινε το Σαββατοκύριακο στον Βόλο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr".

Οι 22 κολυμβητές που πήγαν εκεί με την προπονήτρια της ομάδας, Νάντια Χυδηριώτη, τον βοηθό προπονητή, Στέλιο Φιλόπουλο, και τον τιμ μάνατζερ του τμήματος κολύμβησης και διευθυντή της ακαδημίας, Σπύρο Μπιτσάκη, ήταν πραγματικός Ολυμπιακός, από τον ρουχισμό μέχρι και τις επιδόσεις.

Οι πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού ήταν εντυπωσιακοί στα αγωνίσματά τους. Και ο συνολικός απολογισμός εξαιρετικός: δύο χρυσά από τις Φωτεινή Παρλιάρου, Αγγελική Βαμβακάρη. Τέσσερα ασημένια, δύο από τον Αλέξανδρο Δημητριάδη, ένα από τον Γιώργο Ευαγγέλου και ένα στα 4x50μ. ελεύθερο σκυταλοδρομίας για τα αγόρια 10 ετών (Γιώργος Ευαγγέλου, Ευθύμης Τσερώνης, Γιώργος Γέμελος, Τάσος Μπούνταλης). Τέλος, δύο χάλκινα στα 4x50μ. ελεύθερο για αγόρια 11 χρόνων (Αλέξανδρος Δημητριάδης, Σταύρος Κασίμης, Γιάννης Τσερώνης, Κωνσταντίνος Χατζαντωνάς) και στα 4x50μ. μεικτή ομαδική 11 χρονών (Αλέξανδρος Δημητριάδης, Κωνσταντίνος Χατζαντωνάς, Σταύρος Κασίμης, Γιάννης Τσερώνης).

Μάλιστα, μετά την επιστροφή τους γνώρισαν την αποθέωση από γονείς που κρατούσαν σημαίες του Ολυμπιακού, ενώ στο πούλμαν φώναζαν συνθήματα όπως «είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό» και «θυμάμαι ακόμα όταν ήμουνα παιδάκι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ