2018-01-21 20:31:24
Φωτογραφία για Gwyneth Paltrow: Δείτε το εντυπωσιακό μονόπετρο του αρραβώνα της!
Η Gwyneth Paltrow και ο Brad Falchuk ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους - ύστερα από τέσσερα χρόνια σχέσης- με μία εντυπωσιακή φωτογράφιση για λογαριασμό του περιοδικού, Goop Magazine‘s.

Μάλιστα στην εν λόγω φωτογράφιση έγιναν και τα αποκαλυπτήρια του εντυπωσιακού μονόπετρου, που της χάρισε ο γνωστός παραγωγός, προκειμένου η ηθοποιός να πει το πολυπόθητο «ναι».

Και μπορεί η φωτογραφία να είναι ασπρόμαυρη όμως, το μονόπετρο διακρίνεται καθαρά, καθώς είναι μεγάλο και εντυπωσιακό. 

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2010, στη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «Glee», αλλά ζευγάρι έγιναν το 2014, οπότε και η διάσημη ηθοποιός είχε χωρίσει με το σύζυγό της, Chris Martin.

Στη συνέντευξη, η Paltrow μιλάει με τρυφερά λόγια για τον αρραβωνιαστικό της, δηλώνοντας χαρακτηριστικά «Είναι ο άνδρας που ήταν γραφτό να είμαι μαζί του»! Όσο για την απόφασή της να παντρευτεί για δεύτερη φορά και μάλιστα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, μετά το διαζύγιό της, δηλώνει: «Προσωπικά, σε αυτή την ηλικία έχω αποδεχθεί πόσο πολύπλοκη και ρομαντική μπορεί να είναι η αγάπη. Αποφάσισα να το ξανακάνω, όχι μόνο επειδή βρήκα τον άνδρα που θέλω να είμαι μαζί του, αλλά και γιατί πιστεύω στις ευκαιρίες που σπρώχνουν τις ψυχές, για κάποιο λόγο προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση»!
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ