2018-02-02 10:00:36
Φωτογραφία για Κι όμως η Ρεάλ δεν έκανε μεταγραφές
Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ λογικά βρέθηκε στο επίκεντρο και αυτής της μεταγραφικής περίοδο. Η κακή της αγωνιστική κατάσταση και το γεγονός ότι συνηθίζει να «κυνηγάει» τους καλύτερους παίκτες που κυκλοφορούν στην αγορά, έμοιαζε στους περισσότερους μονόδρομος η ενίσχυση της. Τελικά προς κατάπληξη όλων οι Μαδριλένοι ούτε έδωσαν, ούτε απέκτησαν κάποιον ποδοσφαιριστή. Όλον αυτόν τον μήνα της μεταγραφικής περιόδου παρέλασαν ούτε λίγο ούτε πολύ, 40 παίκτες που φέρονταν ως στόχοι της ομάδας τουτ Ζινεντίν Ζιντάν.

Οι διοικούντες της Ρεάλ παρέμειναν ψύχραιμοι, παρά τις φήμες που έβγαιναν καθημερινά στα μέσα ενημέρωσης, για ονόματα που πράγματι ενδιέφεραν την ομάδα, αλλά και για άλλα που ήταν είτε εφευρήματα των δημοσιογράφων, είτε των διαφόρων μάνατζερ που προσπαθούν με αυτόν τον τρόπο να ενθαρρύνουν μία κίνηση από την ομάδα. Ο Μάουρο Ικάρντι ήταν σίγουρα ένας παίκτης για τον οποίο ενδιαφέρθηκε «ζεστά» η Ρεάλ
. Η «περίεργη» προσωπική του ζωή και ο χαρακτήρας του, έκαναν τους ανθρώπους της Ρεάλ να μην προχωρήσουν στην απόκτηση του αρχηγού της Ίντερ.Ο Αργεντινός επιθετικός  δεν ήταν ο μόνος μεταγραφικός στόχος της Ρεάλ. Ακούστηκαν μεταξύ άλλων και τα ονόματα των Λαουτάρο Μαρτίνες (20 ετών, Ράσινγκ Κλουμπ), του Μοχάμεντ Σαλάχ (25 ετών, Λίβερπουλ), του Γκονζάλο Γκέδες (21 ετών, ανήκει στην Παρί Σεν Ζερμέν και παίζει δανεικός στην Βαλένθια), του Έντινσον Καβάνι (30 ετών, Παρί Σεν Ζερμέν) και του Λεονάρντο Μπονούτσι (31 ετών, Μίλαν). Οι περισσότεροι παίκτες ονειρεύονται να παίξουν στην «βασίλισσα» της Ευρώπης. Τώρα δεν έχουν παρά να ονειρεύονται για τους επόμενους πέντε μήνες, μέχρι την επόμενη μεταγραφική περίοδο.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ