2018-02-06 10:30:49
Φωτογραφία για Πιτσιρίκια 13 και 14 χρόνων έκλεψαν μηχανή
Οι δύο έφηβοι είχαν κλέψει τη μηχανή λίγη ώρα νωρίτερα από άλλο σημείο της πόλης για να κάνουν τις βόλτες τους Γούρλωσαν τα μάτια τους οι άνδρες της Τροχαίας όταν είδαν μια

μοτοσικλέτα να κινείται στους δρόμους της Ξάνθης, καθώς οι δυο επιβάτες της ήταν... παιδάκια! Αμέσως κατάλαβαν ότι κάτι ύποπτο συνέβαινε και έσπευσαν να σταματήσουν τους ανήλικους μηχανόβιους.

Όπως διαπιστώθηκε, τα δυο Ελληνόπουλα που ήταν ηλικίας μόλις 14 και 13 χρόνων, είχαν κλέψει τη μηχανή λίγη ώρα νωρίτερα από άλλο σημείο της πόλης για να κάνουν τις βόλτες τους! Η μοτοσικλέτα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της και οι δυο πιτσιρικάδες συνελήφθησαν για να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ σε βάρος των γονέων τους σχηματίστηκε δικογραφία για πλημμελή εποπτεία ανηλίκων.

*** Στο σπίτι ενός 72χρονου σε περιοχή της Κοζάνης μπήκαν ένας ηλικιωμένος μαζί με δυο νεαρές γυναίκες και του έπιασαν την κουβέντα, καταφέρνοντας να τον απασχολήσουν για να κλέψουν το αλυσοπρίονό του! Ο 75χρονος εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς μαζί με τις συνεργούς του, μία 36χρονη και μία 29χρονη, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης ενώ το κλεμμένο εργαλείο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ