2018-02-06 21:00:23
Φωτογραφία για Γιατί η γυναίκα που δαγκώνει τα χείλη της είναι σέξι
Γιατί οι άντρες τρελαίνονται με το δάγκωμα των χειλιών;

Αναρωτιέστε γιατί το δάγκωμα των χειλιών είναι τόσο σέξι; Αν μια γυναίκα δαγκώσει τα χείλη της σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή των αντρών.

 Όμως γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί οι άντρες τρελαίνονται με το δάγκωμα των χειλιών; Παρακάτω θα μάθετε τους κυριότερους λόγους.

Η γλώσσα του σώματος είναι ένα ισχυρό εργαλείο

Οι περισσότεροι από εμάς πιστεύουμε ότι το φλερτ χρειάζεται λέξεις, όμως η γλώσσα του σώματος είναι το πιο ισχυρό εργαλείο. Το σώμα μπορεί να στείλει πιο δυνατά μηνύματα από τα λόγια. Ο τρόπος που στέκεστε, παίζετε τα μαλλιά ή που χαμογελάτε δίνουν τα κατάλληλα μηνύματα για όταν θέλετε να φλερτάρετε.

Τα κόκκινα χείλη είναι σέξι Τα χείλη είναι ένα από τα πιο σέξι μέρη του σώματος, έτσι όταν μια γυναίκα τα δαγκώνει έλκύει ακόμα περισσότερο το αντίθετο φύλο.

Διαβάστε εδώ: 6 φράσεις για να καταλάβεις ότι σε απατάει

Η προσοχή πηγαίνει εκεί

Όταν οι άντρες φλερτάρουν μια γυναίκα και εκείνη δαγκώνει τα χείλη της, η προσοχή τους πηγαίνει κατευθείαν σε αυτό το σημείο και φαντάζονται ότι τη φιλάνε.

Δημιουργούνται μηνύματα για φλερτ

Όταν προσπαθείτε να φλερτάρετε με κάποιον, τείνετε να παρακολουθείτε έντονα τον τρόπο με τον οποίο μιλάει. Και όταν ένας άντρας βλέπει τη γυναίκα να δαγκώνει τα χείλη της, το σώμα του θα το αντιληφθεί σαν μήνυμα για φλερτ.

Το έχετε δει στις ταινίες

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο το δάγκωμα των χειλιών φαίνεται σέξι είναι εξαιτίας των ταινιών που έχουμε δει. Γενικά στις περισσότερες ρομαντικές ταινίες το δάγκωμα χειλιών παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ