2018-02-07 03:58:55
Φωτογραφία για Διπλή εισαγγελική έρευνα για τον θάνατο του 26χρονου κρατούμενου στις Φυλακές Λάρισας
Είχε μεταφερθεί από τις φυλακές Μαλανδρίνου στης Λάρισας, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα στα δόντια και τελικά βρέθηκε νεκρός στο κελί του την ΠαρασκευήΤαυτόχρονα στις φυλακές Λάρισας και Μαλανδρίνου διενεργείται εισαγγελική

έρευνα προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια θανάτου 26χρονου κρατουμένου, όπως επίσης διερευνώνται τυχόν πειθαρχικές ευθύνες σωφρονιστικών υπαλλήλων.

Πρόκειται για τρόφιμο των φυλακών Μαλανδρίνου, ο οποίος είχε μεταφερθεί στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας στις φυλακές Λάρισας, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα στα δόντια και τελικά  βρέθηκε νεκρός στο κελί του την περασμένη Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2018.

Από το  υπουργείο Δικαιοσύνης αναφέρουν ότι ο κρατούμενος την 29η Ιανουαρίου είχε παραπονεθεί για πόνους στα δόντια και είχε μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Λιδωρικίου, όπου του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή.

Παρ΄ όλα αυτά, τα συμπτώματα δεν υποχωρούσαν και  κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί σε γναθοχειρουργό
. Ωστόσο, σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης, στην ευρύτερη περιοχή της Φωκίδας δεν υπάρχει οδοντίατρος αυτής της ειδικότητας και έτσι αποφασίστηκε η μεταγωγή του κρατούμενου   από τις φυλακές Μαλανδρίνου στις φυλακές Λάρισας. Εκεί,   κλείστηκε ραντεβού με γναθοχειρουργό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου για τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου.

Κατά το υπουργείο Δικαιοσύνης,   από τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής έρευνας, που δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί αποκλείστηκε  η εγκληματική ενέργεια, ωστόσο αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων που θα ρίξουν φως στα ακριβή αίτια που οδήγησαν στο θάνατο τον 26χρονο.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ