2018-02-07 11:53:06
Φωτογραφία για Το... μάστορά του βρήκε Τούρκος υπουργός από ρομπότ: «Μίλα πιο αργά, τι είναι αυτά που λες;»
Ο Αχμέτ Αρσλάν στην αρχή προσπάθησε να αστειευτεί, όμως τελικά ζήτησε να βάλουν το ρομπότ στο... «mute»Σκούρα πολύ τα βρήκε ο Τούρκος υπουργός Αχμέτ Ασλάν όταν κατά

την διάρκεια επίσημης ομιλίας του για την «Ημέρα Ασφαλέστερου Internet», ένα ρομπότ που στεκόταν δίπλα του, του... την είπε: «Μίλα πιο αργά, τι είναι αυτά που λες;» ακουγόταν να τον ρωτάει έξαλλη η μηχανή!

Ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών στην αρχή επιχείρησε να το... ξεπεράσει με λίγο χιούμορ, όμως το ρομπότ, που ονομάζεται «Σανμποτ», δεν σταματούσε με τίποτα.

Ο Σάνμποτ είναι φτιαγμένος στην Κίνα, μοιάζει με ένα τρίχρονο παιδί στο μέγεθος και ήταν ο παρουσιαστής της εκδήλωσης που έγινε στην Άγκυρα. Ενω είχε πάρει το λόγο ο υπουργός και απηύθυνε την ομιλία του στο κοινό, ο Σάνμποτ ακουγόταν να λέει: «Μίλα πιο αργά! Δεν καταλαβαίνω τι λες! Τι είναι αυτά που λες;»!

Ο Ασλάν χαμογέλασε αμήχανα αρχικά, ενώ το κοινό ξεσπούσε σε γέλια, αλλά τελικά δεν... άντεξε και ζήτησε από τους υπευθύνους να βάλουν το ρομπότ στο «Mute», στο αθόρυβο: «Αγαπητοί μου φίλοι, φαίνεται ξεκάθαρα πως αυτό το ρομπότ πρέπει να μπει υπό έλεγχο, σας παρακαλώ, όποιος είναι υπεύθυνος ας κάνει αυτό που πρέπει», είπε.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ