2018-02-07 14:36:20
Φωτογραφία για Ο μουσικός παραγωγός που 'πειράζει' από Depeche Mode μέχρι Blur στο Κέντρο Πολιτισμού 'Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος'
Blur, Lee Scratch Perry, Primal Scream, Depeche Mode, Asian Dub Foundation, Little Axe, Sinéad O'Connor. Τα ονόματα με τα οποία έχει συνεργαστείκαι 'πειράξει' ο Adrian Sherwood δε χωράνε σε μία πρόταση. Ή ένα πεντάγραμμο. Το όνομα του μουσικού παραγωγού στο χώρο της punk, post-punk, bass και πειραματικής μουσικής είναι τόσο γνωστό ώστε να μην επιτρέπει την ταύτισή του με ένα και μόνο είδος.

Μέλος της μπάντας Tackhead, υποστηρικτής της ρέγκε μουσικής με πολλές συνεργασίες στο χώρο, αλλά και της τζαμαϊκανής dub (με αντίστοιχες συνεργασίες και εκεί), μουσικός παραγωγός και λάτρης των νέων ήχων σε κάθε επίπεδο.

Πέρσι, ο Adrian Sherwood εμφανίστηκε σε Φεστιβάλ όπως τα Outlook, Dimensions, Dekmantel, Dour, Terraforma, Festival No.6 Worldwide ενώ μοιράστηκε τη σκηνή με τους Massive Attack. Φέτος, έρχεται στην Καλλιθέα για μία και μόνη εμφάνιση στα SNFCC Sessions, τη σειρά μουσικών συναντήσεων του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με εκπροσώπους της παγκόσμιας και εγχώριας μουσικής σκηνής.


Συγκεκριμένα, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στις 19.30 το απόγευμα στον Πύργο των Βιβλίων, το κοινό μπορεί με ελεύθερη είσοδο να μπει στην ανοιχτή συζήτηση με το μουσικό παραγωγό και αμέσως μετά (ώρα 21.00) να τον απολαύσει σε ένα μοναδικό Dj set στο Φάρο. Συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο γνωστός Έλληνας μουσικός και παραγωγός Cayetano.

Λίγο πριν τη μεγάλη περιοδεία του στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, ο Άγγλος παίρνει το αεροπλάνο για την Αθήνα και έρχεται να συζητήσει με το κοινό τις ιδιαιτερότητες της dub και της hip hop μουσικής αλλά και τους διάσημους συνεργάτες του. Όλα αυτά πριν ανέβει στα decks του πέμπτου ορόφου του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και χαρίσει το Dj set που αρμόζει στην υπέροχη θέα που κοιτά το αρχιτεκτονικό δημιούργημα του Renzo Piano.

Αυτό το Σάββατο, αν δεν έχεις κάποιο αποκριάτικο πάρτι κατά νου, μία βόλτα προς το ΚΠΙΣΝ είναι ίσως η καλύτερη εναλλακτική ιδέα που μπορεί να σου έρθει στο μυαλό.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ