2018-02-07 16:40:07
Φωτογραφία για Νεαρή μητέρα βρίσκεται σε απόγνωση: Ο άντρας μου με απάτησε με τον...
Είχα ακούσει πολλές τέτοιες ιστορίες από γνωστούς, από την τηλεόραση, αλλά φυσικά ποτέ δεν πίστευα ότι συνέβαινε κάτι τέτοιο σε εμένα!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή!

Με τον άντρα μου είμαστε παντρεμένοι εδώ και 7 χρόνια και έχουμε ένα παιδάκι! Ήταν πάντα πολύ τρυφερός σύζυγος και πατέρας!

Ένιωθα πολύ τυχερή που είχα έναν τέτοιο άνθρωπο δίπλα μου… Που να ήξερα τότε Ο κολλητός του, και κουμπάρος μας, ήταν κάθε μέρα στο σπίτι μας! Ήταν από μικρά παιδιά φίλοι με τον άντρα μου, και με εμένα είχε πολύ καλές σχέσεις.

Τον συμπάθησα από την πρώτη στιγμή που τον είδα, και εκείνος έδειχνε το ίδιο.

Προσπαθούσα μάλιστα να του κάνω και «προξενιά» με φίλες μου, αλλά εκείνος πάντα αρνιόταν.

Ο άντρας μου, δεν συμφωνούσε, και μου έλεγε πως ο κολλητός του είναι ελεύθερο πουλί και δεν μπορεί να μείνει σε μια σχέση!

Η ζωή μου με τον άντρα μου και το παιδί μου ήταν μια ήρεμη και τακτοποιημένη ζωή, όμως μια στιγμή ήταν ικανή να τα τινάξει όλα στον αέρα!


Ένα πρωί σηκώθηκα για να ξεκινήσω την καθημερινή μου ρουτίνα, να πάω το παιδί στο σχολείο και μετά να πάω στη δουλεία μου.

Ο άντρας μου είχε πάρει άδεια από τη δουλειά και θα καθόταν σπίτι.

Μου είχε υποσχεθεί ότι θα μαγείρευε αυτός μιας και θα έμενε  σπίτι, για να με ξεκουράσει.

Όμως μια αδιαθεσία που ένιωσα στο γραφείο με έκανε να γυρίσω νωρίτερα στο σπίτι… και αυτό που αντίκρισα ήταν φρικιαστικό.

Μπήκα στο σπίτι και πήγα στην κρεβατοκάμαρα να ξαπλώσω… εκεί όμως βρήκα τον άντρα μου και τον κολλητό του στο κρεβάτι μας!

Ένιωσα ντροπή και αηδία με αυτό το θέαμα! Άρχισα να φωνάζω, ο άντρας μου προσπαθούσε να με ηρεμήσει.

Αφού πέρασε κάποια ώρα αποφάσισα να ακούσω τι έχει να μου πει…

Μου ομολόγησε ότι από μικρά παιδιά ένιωθαν έλξη ο ένας για τον άλλον, αλλά το κρατούσαν κρυφό γιατί φοβόντουσαν τα λόγια του κόσμου και των οικογενειών τους.

Μου είπε ότι και εμένα με αγάπησε πολύ, και ένιωθε χαρούμενος με την οικογένεια που είχαμε δημιουργήσει, όμως αυτό το ανομολόγητο πάθoς τον έπνιγε όλα αυτά τα χρόνια!

Δεν ξέρω τι να κάνω… τι θα πω στο παιδί μου…

Νιώθω αφελής που δεν κατάλαβα κάτι τόσα χρόνια… Είμαι πολύ μπερδεμένη!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ