2018-02-07 17:07:23
Φωτογραφία για Alexa Chung: Το άβολο περιστατικό με τον Leonardo DiCaprio
Η Alexa Chung είναι ένα από τα αγαπημένα μας style icons, έχει χιούμορ, έχει τη δική της σειρά ρούχων και αποπνέει το βρετανικό coolness που τόσο αγαπάμε. Ωστόσο, φαίνεται ότι στον πλανήτη των celebrities... δεν είναι όλοι fan της Alexa.

Η ίδια έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό Porter, όπου ποζάρει φορώντας τις δικές της δημιουργίες, και μεταξύ άλλων μίλησε για ένα...άβολο περιστατικό που συνέβη με εκείνη και τον Leonardo DiCaprio.

"Μια φίλη μου ζήτησε να την περιμένω έξω από το αγαπημένο μας κλαμπ στη Νέα Υόρκη. Σκέφτηκα ότι αυτό ήταν περίεργο, είμαστε μεγάλα κορίτσια και μπαίνουμε πλέον στα κλαμπ μόνες μας. Περιμένω λοιπόν έξω από το κλαμπ καπνίζοντας ένα τσιγάρο όταν βλέπω ένα μοντέλο της Victoria's Secret να έρχεται προς το μέρος μου. Σκέφτομαι ότι όπου υπάρχει ένα μοντέλο της Victoria's Secret υπάρχει συνήθως και...o Leonardo DiCaprio. "Γεια σου, χάρηκα, αυτός είναι ο Leo", λέει το μοντέλο δείχνοντας πράγματι τον DiCaprio δίπλα της. "Γεια σας, χάρηκα, ελάτε μέσα", απάντησα. Κι ενώ ετοιμάζομαι να πάω προς τον Dj, εκείνος λέει "Συγγνώμη, μπορώ να έχω δύο βότκες cranberry;". Νόμιζε ότι ήμουν σερβιτόρα- και δεν περίμενα να πάει καθόλου έτσι η γνωριμία μας!".

Έχει συμβεί σίγουρα σε πολλές από εμάς- αλλά φανταζόμαστε ότι ο Leo θα επανόρθωσε για την παρεξήγηση!
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ