2018-02-07 19:08:56
Φωτογραφία για ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ   ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ (ΣΕΜ)
Πολλά συγχαρητήρια αξίζει να δοθούν στον Ταξίαρχο Δκτη του Συγκροτήματος Στρατηγικών Μεταφορών (ΣΣΜ) για την άριστη διοργάνωση συνάντησης γνωριμίας - συνεστίασης το Σάββατο 03 Φεβ. 2018 στο κέντρο διασκέδασης «ΕΡΩΣ» στη Νεάπολη της Θεσσαλονίκης, των Στελεχών του Σώματος Εφοδιασμού Μεταφορών.

Ήταν μια άριστη ενέργεια που αποσκοπούσε στην σύσφιξη των σχέσεων των Στελεχών του Σώματος και των οικογενειών αυτών γενικότερα. Η χαρά, η ευχαρίστηση και η ικανοποίηση ήταν γραμμένη στα πρόσωπα και τα μάτια όλων κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

Για ακόμη μια φορά, στα πλαίσια της διασκέδασης, του χορού, της μουσικής, του τραγουδιού, του καλού φαγητού και του ποτού, αναπτύχθηκαν μεταξύ των άλλων και τα θέματα του αφορούν το Σώμα Εφοδιασμού Μεταφορών (ΣΕΜ) καθώς συναντήθηκε για ακόμη μια φορά το παλαιό με το νέο, η εμπειρία με την φρεσκάδα και την ζωηρότητα της νιότης.

Συγχαρητήρια κύριε Ταξίαρχε, ήσασταν ο πρώτος που το τολμήσατε και αποσπάσατε πολλά - μα πάρα πολλά - ευμενή σχόλια από όλους μας.


Η όλη εκδήλωση διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία και πάντα μέσα στα πλαίσια της Στρατιωτικής Δεοντολογίας, χάρις στις άριστες σχέσεις Υφισταμένων και Προϊσταμένων του Σώματος μας.

Όλοι μας επιθυμούμε τέτοιες εκδηλώσεις να ξαναγίνουν και να γίνονται πάντα και μάλιστα με ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή στο μέλλον. Το Σώμα μας το έχει απόλυτη ανάγκη και θα πρέπει πάντοτε να υπάρχει αραγής – συμπαγής σχέση μεταξύ μας για το καλό  μας.

Πολλά Συγχαρητήρια κ. Ταξίαρχε σε σας και στο καθόλα πανάξιο Προσωπικό σας που οργάνωσε και εκτέλεσε την όλη εκδήλωση.

                                                                                                          Β.Κ.
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ