2018-02-07 20:06:16
Φωτογραφία για Αρνείται ότι βίαζε τις ανήλικες ο 29χρονος
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 29χρονος που κατηγορείται ότι έδινε ναρκωτικά και βίαζε ανήλικες.

Απολογούμενος στον ανακριτή, πάντως, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες. Υποστήριξε πως «εγώ δεν

έδωσα ναρκωτικά στις κοπέλες, οι ίδιες μου τα ζήτησαν. Μάλιστα, η μία από αυτές μου σύστησε την άλλη, αφού ήταν φίλες.  Μοιραστήκαμε τη δόση της ναρκωτικής ουσίας που είχα εγώ για καθαρά δική μου χρήση». 

Πρόσθεσε ότι «πότε μου δεν ζήτησα να έχω κάποια σεξουαλική πράξη μαζί τους, ούτε και τις πίεσα για κάτι τέτοιο. Άλλωστε και η μία στην κατάθεσή της, λέει ότι ενώ μου έκανε στοματικό σεξ, εγώ δεν την άγγιζα καν και παρέμενα τελείως ακίνητος. Γνωριστήκαμε πριν από έναν μήνα ακριβώς και συναντήθηκα μαζί τους τρείς φορές. Την πρώτη φορά μόνο ήταν με την μια από αυτές». 

Και συμπλήρωσε πως «δεν μου είπε καμιά από τις κοπέλες ότι είναι ανήλικες. Μου έκρυψαν την πραγματική τους ηλικία. Βλέποντάς τες, νόμιζα ότι ήταν μεγαλύτερες. Μάλιστα όταν από λάθος φόρεσα το φούτερ, μιας από τις κοπέλες αυτό μου έπεφτε μεγάλο. Δεν μπορώ να καταλάβω πως βρέθηκα τελικά σε αυτή τη θέση που βρίσκομαι τώρα ».

Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν, πάντως, τον ανακριτή και ο 29χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος. Κατά την είσοδό του στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων αποδοκιμάστηκε από πολίτες που του φώναζαν «Ντροπή! Αλήτη!» Τότε στράφηκε προς το μέρος τους και χαμογελώντας τους αποκάλεσε «πρεζάκια». 

ant1news.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ