2018-02-08 17:00:17
Φωτογραφία για Το Πατρινό Καρναβάλι έχει μεγαλύτερη αξία για μετάδοση από το Συλλαλητήριο...
Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 14:00, η ΕΡΤ1 θα μεταδώσει ζωντανά τη Μεγάλη Παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού 2018, μεταφέροντας σε όλη την Ελλάδα και στους Έλληνες ομογενείς μέσω της ERT World, τη ζωντάνια, τον παλμό, τη φρεσκάδα, την ευρηματικότητα, τη σάτιρα και όλα τα αυθεντικά χαρακτηριστικά της μεγάλης γιορτής της Πάτρας και μίας από τις μεγαλύτερες σε διεθνές επίπεδο.

Η Μεγάλη Παρέλαση αποτελεί την κορυφαία εκδήλωση του Πατρινού Καρναβαλιού. Προηγούνται τα καρναβαλικά άρματα του Δήμου με τον Καρνάβαλο και το άρμα της Βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού κι ακολουθεί ο χείμαρρος των πληρωμάτων και των καρναβαλικών ομάδων με τα άρματα και τις κατασκευές τους. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή παρέλαση χρωμάτων, φαντασίας, έμπνευσης, δημιουργίας και συμμετοχής, που αγγίζει τον αριθμό των 30.000 καρναβαλιστών-μελών πληρωμάτων και καρναβαλικών ομάδων.

Με κεντρικό θέμα φέτος «Δουλειά για όλους», το Πατρινό Καρναβάλι εκπέμπει μήνυμα αισιοδοξίας, ελπίδας και διεκδίκησης όλων όσων μας ανήκουν, ενάντια στην παθητική στάση ζωής.

Παρουσιαστές της Μεγάλης Παρέλασης του Πατρινού Καρναβαλιού 2018, θα είναι η Νατάσσα Τραγουστή, ο Γιώργος Λογαράς και ο Μιχάλης Μπαϊρακτάρης.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ