2018-02-08 23:34:31
Φωτογραφία για Βασίλισσα Ελισάβετ: Τι κάνει πάντα όταν μπαίνει σε ένα δωμάτιο;
Μια συνήθεια που έμαθε από τη μητέρα της Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι η σύγχρονη επιτομή του status, της εξουσίας και της ισχύος- ωστόσο τα πράγματα δεν ήταν πάντα έτσι.

Σε ένα νέο ντοκιμαντέρ η Lady Penn, που υπήρξε κυρία επί των τιμών της Βασίλισσας Μαίρης (της μητέρας της Ελισάβετ), αποκαλύπτει ότι η ίδια ήταν μάλλον ντροπαλή ως παιδί.

Μάλιστα, θυμάται μια συμβουλή που της έδωσε η μητέρα της και που η Ελισάβετ ακολουθεί μέχρι σήμερα.

Όταν ήταν μικρή, η Ελισάβετ έβρισκε κάπως τρομακτικό το να μπει σε ένα χώρο γεμάτο ανθρώπους. Οπότε η μητέρα της, τη συμβούλεψε κατά την είσοδό της, να περνά πάντα από τη μέση της πόρτας. Με αυτό τον τρόπο, πιστεύω ότι ήθελε να την αποτρέψει από το να είναι απολογητική. Ήθελε να μπαίνει σε ένα χώρο δείχνοντας ότι είναι σε θέση εξουσίας", λέει η Penn.

To ντοκιμαντέρ με τίτλο Elizabeth: Our Queen θα προβληθεί σε 8 επεισόδια ξεκινώντας από απόψε και μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις με πρωθυπουργούς, φίλους και μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Χθες συμπληρώθηκαν 66 χρόνια από την άνοδο της Ελισάβετ στο θρόνο- η βασίλισσα θα περάσει τη μέρα στο εξοχικό της στο Sandringham και την επόμενη εβδομάδα θα επιστρέψει στο Λονδίνο.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ