2018-02-09 00:17:07
Φωτογραφία για Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μπήκε σε γυάλινο κουτί με 10.000 κουνούπια για καλό σκοπό  [video]
Η φιλανθρωπική δράση του Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι γνωστή, συμμετέχοντας σε πλήθος εκστρατειών που έχουν σκοπό να μεταφέρουν σημαντικά μηνύματα. Αυτή τη φορά ο Άγγλος πρώην διεθνής μπήκε σε ένα γυάλινο κουτί με 10.000 κουνούπια, θέλοντας να ευαισθητοποιήσει το κοινό παγκοσμίως απέναντι στην ελονοσία.

Στο βίντεο που δημιουργήθηκε για τους σκοπούς της καμπάνιας “Malaria Must Die” («Η ελονοσία πρέπει να πεθάνει»), ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φαίνεται να πιάνει τα χέρια και τους ώμους του καθώς δέχεται επίθεση από χιλιάδες κουνούπια, χωρίς όμως να αντιδρά.

«Μπορούμε να είμαστε η γενιά που θα την τελειώσει για τα καλά, η ελονοσία πρέπει να πεθάνει ώστε εκατομμύρια άνθρωποι να μπορέσουν να ζήσουν. Αυτά τα έντομα είναι ενοχλητικά σε μέρη όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά σε άλλα μέρη του κόσμου, ένα τσίμπημα κουνουπιού είναι τρομακτικό και θανατηφόρο καθώς προκαλεί ελονοσία και την απώλεια της ζωής ενός παιδιού κάθε δύο λεπτά», ακούγεται να λέει ο 43χρονος σταρ του Χόλιγουντ στο τέλος του βίντεο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο το 2016 καταγράφηκαν 216 εκατομμύρια κρούσματα ελονοσίας παγκοσμίως και 445.000 θάνατοι από την ασθένεια αυτή, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΠΟΥ.

Δείτε το βίντεο:
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ