2012-05-29 15:16:04
Φωτογραφία για Παιδιά με αναπηρία καθάρισαν την παραλία της Αμουδάρας
Με τη συμμετοχή παιδιών με αναπηρία, τα οποία εκδήλωσαν την πρόθεση να βοηθήσουν στον καθαρισμό της παραλίας της Αμουδάρας, συνεχίστηκε το... ανάλογο πρόγραμμα καθαρισμού του δήμου Μαλεβιζίου.

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκη που υποδέχτηκε τα παιδιά, μαζί με τον αντιδήμαρχο Κώστα Φασουλάκη και την πρόεδρο του Δ.Δ. Γαζίου Βάσω Απλαδά, τόνισε σε δηλώσεις του το μεγαλείο της δύναμης της ψυχής τους και ευχαρίστησε παιδιά, δασκάλους και εθελοντές για την πρωτοβουλία. Παράλληλα τόνισε ότι: «Η δημοτική αρχή Μαλεβιζίου βρίσκεται δίπλα στα άτομα με αναπηρία. Με την ευκαιρία που μου δίνεται, θα ήθελα να ενημερώσω και για το ότι τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθεί ξανά στην Αμουδάρα η εξέδρα με το πλωτό αμαξίδιο που βοηθάει τα άτομα με αναπηρία να χαίρονται τη θάλασσα και να πραγματοποιούν και απαραίτητες ασκήσεις, καθώς επίσης θα τοποθετηθεί και μια νέα ανάλογη κατασκευή, στην παραλία της Λυγαριάς.»

Οι δράσεις καθαρισμού της παραλίας της Αμουδάρας θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες από συλλόγους και φορείς, με την υποστήριξη της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου Μαλεβιζίου, του δημοτικού διαμερίσματος Γαζίου, και της ομάδας εθελοντών Μαλεβιζίου.

Στόχος όλων αυτών των εκδηλώσεων, εκτός της καθαριότητας των παραλιών είναι και η ευαισθητοποίηση των δημοτών σε θέματα προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος αλλά και η ανάδειξη της συμβολής του, στην ποιότητα ζωής και στην ανάπτυξη του κρητικού τουρισμού.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ