2018-02-21 09:46:47
Φωτογραφία για Αλυσίδα ξενοδοχείων προσφέρει έκπτωση αν... αφήσετε τα κινητά σας έξω
Τα κινητά καταστρέφουν τον προγραμματισμό τόσο των παιδιών, όσο και των ξενοδοχείων – Ορισμένα ξενοδοχεία χρειάζονται περισσότερες ξαπλώστρες και καρέκλες, αφού οι διαμένοντες ξοδεύουν λιγότερο χρόνο για μπάνιο και περισσότερο σε κάποια συσκευή

Εκπτώσεις και άλλες παροχές θα προσφέρει μια αμερικανική αλυσίδα ξενοδοχείων σε όσους πελάτες κλειδώνουν τα κινητά τους τηλέφωνα κατά τη διάρκεια της παραμονής τους.

Σε πρόσφατη έρευνα που έκανε η αλυσίδα ξενοδοχείων Wyndham διαπιστώθηκε ότι το 54% των παιδιών νιώθει ότι οι γονείς τους κοιτούν «πολύ συχνά» το τηλέφωνό τους, ενώ το 32% των παιδιών νιώθουν «μη σημαντικά» λόγω της συγκεκριμένης κατάστασης.

Οι υπεύθυνοι της αλυσίδας αποφάσισαν να δελεάσουν τους πελάτες τους με έκπτωση, εάν αφήσουν εκτός ξενοδοχείου το κινητό τους, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους. Η ιδέα προέκυψε μετά την παρατήρηση του προσωπικού ότι η τεχνολογία στέκεται εμπόδιο στον ποιοτικό χρόνο που περνούν οι πελάτες ως οικογένεια. 


Σε δηλώσεις του στο Travel + Leisure, ο διευθυντής μάρκετινγκ της εταιρείας, Νοέλ Νικολάι δήλωσε: «είδαμε γονείς να περνούν το χρόνο τους σε τηλεφωνικές συσκέψεις στο λόμπι. Κάποια ξενοδοχεία έπρεπε να αγοράσουν περισσότερες ξαπλώστρες για την πισίνα, καθώς οι επισκέπτες κολυμπούν λιγότερο και βρίσκονται στις συσκευές τους περισσότερο», κατά την παραμονή τους στο χώρο της πισίνας.

Το πρόγραμμα έκπτωσης ονομάζεται «Επανασύνδεση» και οι επισκέπτες θα βάζουν το κινητό τους σε ένα κλειδωμένο κουτί. Το κουτί θα έχει χρονοδιακόπτη για να διασφαλιστεί ότι δεν θα ανοίγει μέχρι το τέλος της παραμονής τους.

Όσοι εντάσσονται στο πρόγραμμα, θα έχουν κι άλλες παροχές. Τα παιδιά θα έχουν τα υλικά για να φτιάξουν κάστρο στο δωμάτιό τους και μία κάμερα. Η έκπτωση θα φτάνει στο 5%.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ