2018-02-21 16:11:17
Φωτογραφία για Οι πλειστηριασμοί δημιουργούν από το πρωί εντάσεις
Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί σήμερα (21.02.2018) και η Λαϊκή Ενότητα με… μπροστάρη τον Παναγιώτη Λαφαζάνη αλλά και το κίνημα "Δεν Πληρώνω" κάνουν παρεμβάσεις και διαμαρτυρίες.

Μια από αυτές, έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο στην οδό Ακαδημίας. Εκεί όπου θα γίνονταν ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Η ένταση επικράτησε όταν δυνάμεις των ΜΑΤ απέκλεισαν την είσοδο των συγκεντρωμένων στο γραφείο του συμβολαιογράφου.

Ο μπροστάρης Παναγιώτης Λαφαζάνης τα έβαλε με τον επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης. «Δεν μπορείς να κάνεις διάκριση. Είστε χούντα εδώ πέρα!» του είπε. Στη συνέχεια, ακούστηκε το μήνυμα «Τόσκα, Κοντονή, ακούστε το καλά, δεν μας σταματάτε ούτε με τα ΜΑΤ».

Δείτε εικόνες από την ένταση

Τους… κλείδωσαν στην Τράπεζα της Ελλάδος!

Μέλη των κινημάτων κατά των πλειστηριασμών από το πρωί έχουν κάνει παρέμβαση στην Eurobank που βρίσκεται στην γωνία Κοραή και Πανεπιστημίου. Στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος απέναντι απο το υπουργείο εργασίας και στην Τράπεζα Πειραιώς στην οδό Πανεπιστημίου 31.


Στην παρέμβασή τους στην Τράπεζα της Ελλάδος οι διαδηλωτές τα βρήκαν σκούρα, αφού με το που μπήκαν μέσα οι φύλακες έκλεισαν την είσοδο με κάγκελα. Έξω από την τράπεζα βρέθηκαν αστυνομικές δυνάμεις. 

Λαφαζάνης: Στον Ντράγκι και τον Στουρνάρα αυτά!

Λίγο αργότερα, στο σημείο βρέθηκε και ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Άρχισε να χτυπά την πόρτα του υποκαταστήματος, απαιτώντας να ανοίξει για να… «απελευθερωθούν» τα μέλη των κινημάτων κατά των πλειστηριασμών! 

«Ανοιξε! Άνοιξε γρήγορα, μην κάνεις το κορόιδο» φώναζε ο πρώην υπουργός καθώς χτυπούσε την πόρτα με το χέρι του. «Στον Ντράγκι να τα κάντε αυτά, όχι εδώ! (…) Τον Στουρνάρα να κλείσετε όχι εμάς» είπε μεταξύ άλλων!

Δείτε το video

Τελικά, τα μέλη των κινημάτων κατά των πλειστηριασμών βρήκαν από το κτίριο και δεν έγινε καμία προσαγωγή.
newsit.gr_
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ