2018-02-22 12:13:36
Φωτογραφία για Οι διαρρήκτες έκαναν... περατζάδα στην Ανδραβίδα


Τριπλό ήταν το χτύπημα των διαρρηκτών στην αγορά της Ανδραβίδας, τα ξημερώματα της Τετάρτης. 

Άγνωστοι δράστες παραβίασαν τρία καταστήματα και αφαίρεσαν τα συρτάρια από τις ταμειακές μηχανές, προκειμένου να φύγουν με μετρητά στα χέρια. Η λεία τους δεν ξεπέρασε τα 600 ευρώ, όμως οι φθορές που προκάλεσαν είχαν πολύ μεγαλύτερο κόστος για τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων.

Τα τρία περιστατικά διαρρήξεων συνέβησαν τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι δράστες πιθανότατα προερχόμενοι από γειτονική περιοχή, διέρρηξαν ένα κατάστημα με χαρτικά είδη, ένα με είδη δώρων και ένα με γυναικεία ρούχα. Σύμφωνα με πληροφορίες η λεία τους ήταν 500 ευρώ στο πρώτο, 70 ευρώ στο δεύτερο και 20 ευρώ στο τρίτο. Οι δράστες έσπασαν ή παραβίασαν γυάλινες πόρτες για να μπουν στα καταστήματα και να αρπάξουν ότι μπορούσαν από τα συρτάρια των ταμειακών μηχανών. Στις δύο πρώτες περιπτώσεις οι δράστες πήραν μαζί τους τα συρτάρια, τα οποία και εντοπίστηκαν στο Μοσχονέρι Λεχαινών πεταμένα δίπλα στο δρόμο. Σημείο που κάνει τις Αρχές να εκτιμούν πως οι δράστες ίσως να επισκέφθηκαν την Ανδραβίδα από άλλη περιοχή.


Το χθεσινό πρωινό βρήκε τους καταστηματάρχες που έπεσαν θύματα των διαρρηκτών να προσπαθούν να συμμαζέψουν τα καταστήματά τους και να επισκευάσουν τις ζημιές αρκετών ευρώ που προκάλεσαν οι δράστες. Ωστόσο η τοπική κοινωνία για άλλη μια φορά είναι ανάστατη και κάνει λόγο για ελλιπή αστυνομική φύλαξη της Ανδραβίδας, ιδιαίτερα μετά την απομάκρυνση του Αστυνομικού Τμήματος της πόλης.

Οι περιπολίες που συνεχίζουν να γίνονται με τη λογική της μεικτής σύνθεσης από τα τρία αστυνομικά τμήματα του κάμπου, προκειμένου να βγουν οι βάρδιες, που εφάρμοσε επί θητείας του στην Ηλεία ο σημερινός Υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αριστείδης Ανδρικόπουλος, δεν φαίνεται να μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες που υπάρχουν σε μια τεράστια περιοχή και ζητούν περισσότερες περιπολίες και αστυνόμευση στην καρδιά του Κάμπου ilialive.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ