2018-02-22 12:23:52
Φωτογραφία για ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Απίστευτη κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος από το Κέντρο Μέριμνας σα να είναι πλατανόφυλλα...
   -Πέραν κάθε λογικής και ανάγκης προκλητική κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος από το Κέντρο Μέριμνας

 -Είναι πασιφανές και… προκλητικό και ξεχνούν πως διαχειρίζονται τα δικά μας χρήματα! 

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ 

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

      ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από συστάσεως του ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

       Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση,  γιατί θεωρώ ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.

Αγαπητοί  Αναγνώστες

      Προχωρούμε αταλάντευτα στην ενημέρωση σας. Κάποιοι βρίσκονται σε πανικό. Έχουν χάσει τη ψυχραιμία τους. Θερίζουν ότι έσπειραν. Οι Δημότες στη συντριπτική  πλειοψηφία τους έχουν γυρίσει τη πλάτη. Βρίσκονται στο ναδίρ  της αξιοπιστίας του και στο μηδέν να παρουσιάσουν αναπτυξιακό έργο.


       Σήμερα θα πληροφορηθείτε την προκλητική κατασπατάληση του Δημοσίου χρήματος σε καιρούς απόλυτης φτωχοποίησης μεγάλου τμήματος των Δημοτών και των φορολογούμενων πολιτών.

      Με τη μέθοδο των πανάκριβων  απευθείας αναθέσεων πήγαν τεράστια ποσά σε μερικούς που παρείχαν την υπηρεσία ηχητική και φωτιστική κάλυψη των εκδηλώσεων του Δήμου.  

      Σε αρκετές περιπτώσεις για μερικές ώρες δουλειάς την ίδια ημέρα, πληρώσαμε ως Δημότες ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟ. Απίστευτο θα σκεφτείτε. Είναι πραγματικό όμως..........  

Παρακαλώ δείτε τα παρακάτω: 

Οι δαπάνες αυτές έγιναν μετά την 1η -09-2014 μέχρι 31-12-2017.

ΗΧΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ των εκδηλώσεων:

2014 (από 1-9-2014 μέχρι 31-12-2014).

ΣΥΝΟΛΟ 1 =12.269,85€

***************

Προχωρούμε στο 2015

ΣΥΝΟΛΟ 2 =21.466,62€

****************

Προχωρούμε στο 2016

ΣΥΝΟΛΟ 3 =15.385,92€

ΣΥΝΟΛΟ 4= 4.305,9€

*************

Αγαπητοί Αναγνώστες 

Εδώ έχουμε το εξής καταπληκτικό:  Από το Χρηματικό ένταλμα πληρωμής 320Β του τέταρτου πίνακα παρατηρούμε ότι αγοράσαμε από το κ. Κτίστη Παναγιώτη, Ηχεία, κονσόλα, τρίποδα αξίας 3.999 ευρώ. Θα περίμενε κανείς ότι θα σταμάταγε αυτή η απαράδεκτη κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος με τις απευθείας αναθέσεις.

************

Για να δούμε τι έγινε το 2017:

ΣΥΝΟΛΟ 5 =18.755,97€

***********

          Εύκολα διαπιστώνουμε ότι και το 2017 συνεχίστηκε η ίδια πολιτική. Πανάκριβες απευθείας αναθέσεις και τη μερίδα του λέοντος εισπράττει ο κ. Κτίστης Παναγιώτης. 

      Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας είναι συνετή πολιτική αυτή; Eχετε το πολιτικό θάρρος να τη σταματήσετε; Aν όχι, έχω άδικο που λέω ότι έχετε τεράστιες πολιτικές ευθύνες και δεν κάνατε απολύτως τίποτε, παρότι πολλές φορές σας κάλεσα να δείτε τι ακριβώς συμβαίνει στο Κέντρο Μέριμνας; 

Έχουμε επίσης και ένα άλλο πίνακα δαπανών το 2017:

ΣΥΝΟΛΟ 6 =1.559,9 €

*********

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ:

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ =63.744€

Από το ποσό αυτό  περίπου το 85 τοις εκατό δηλαδή 

54.244,01  ευρώ!!!! εισέπραξε ο κ. Κτίστης Παναγιώτης και τα υπόλοιπα 9.499,99 ευρώ όλοι οι άλλοι. 

        Αν κάποιος άλλος Δημότης είχε εξασφαλίσει αυτά τα ποσά μόνο από το Δήμο  θα έκανε και αυτός την ίδια δουλειά. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ  ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ. Αυτό βέβαια πέραν των άλλων καταργεί την ίδια τη Δημοκρατία.

Αγαπητοί Αναγνώστες

      Μέρα με τη μέρα το παραπάνω αίτημα για ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας  καθίσταται αναγκαίο και επιτακτικό. 

       Με τα  χρήματα αυτά και οι τρείς Δημοτικές Ενότητες θα είχαν δικά τους μηχανήματα για τη ηχητική και φωτιστική κάλυψη των αναγκών τους.  Φυσικά δεν χρειάζονται τόσα πολλά χρήματα για την αγορά τους. Λύση που έχω προτείνει και άλλες φορές. Βέβαια σε κάποιες μεγάλες εκδηλώσεις ας νοικιάσει ο Δήμος. Αλλά να κατασπαταλώνται τόσα χρήματα είναι πέρα από κάθε ανάγκη και λογική. 

      Αυτή δεν είναι χρηστή διαχείριση. Δεν σέβονται κάποιοι το δημόσιο χρήμα και έχουν τεράστιες πολιτικές ευθύνες. 

      Τη μεγάλη πολιτική ευθύνη έχει βέβαια ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας που υποστηρίζουν και ψηφίζουν στους απολογισμούς τη προκλητική κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος. Πολιτικά, δεοντολογικά και ηθικά  είναι απαράδεκτο το 85 τοις εκατό να τα εισπράττει ένας. Φυσικά δεν έχω κάτι με το κ. Κτίστη. Τα ίδια θα υποστήριζα για τον οποιονδήποτε. Βέβαια αυτό δεν είναι τόνωση της αγοράς του Δήμου. 

Αγαπητοί Συνδημότες

     Στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο μόλις άρχισα να λέω για αυτό το θέμα μου ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ. Τα συμπεράσματα δικά σας. 

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ- ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ- ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.. ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:

      Τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018 συνεχίζουμε την ενημέρωση σας με δαπάνες που αφορούν αγροτικούς δρόμους, ρέματα, ακτές, κλπ, οι οποίες πήγαν σε εργολάβους μετά την 1-9-2014 επί Δημαρχίας κ. Αποστολάκη. ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΑΤΑΓΟ...
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ